Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexpózt válasszak ha ilyen testalkatú vagyok?
Figyelt kérdés
25 éves férfi vagyok és és tavaly óta meglehetősen meghíztam és pocakom lett pocakos férfival milyen szexpóz ajánlatos?
Ja és a barátnőm átlagos testalkatú!
Itt van rólam egy kép hogy milyen alkatom van:
2019. nov. 4. 23:26
2/11 anonim válasza:
Sisakos kazuár. Pocakosan az a legjobb.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem, de ilyen esetben ha ilyen pocakos vagyok nem ajánlatos nekem felül lenni?
2019. nov. 4. 23:37
4/11 A kérdező kommentje:
Le írnád pontosabban hogy milyen az a sisakos kazuár szexpóz?
2019. nov. 4. 23:40
5/11 anonim válasza:
Felül lenni? Meg akarod ölni szegény lányt?! Egyáltalán hogy lehet egy normális csaj ilyen hordóbelűvel?
7/11 anonim válasza:
Ne aggodj emiatt amig igy nezel ki senki nem fog lefekudni veled
8/11 anonim válasza:
Kutya vagy lovagló. A misszionárius nagyon felejtős.
9/11 anonim válasza:
Igazábol ez még nem olyan nagy hogy akadályozna szerintem, de a lovagló meg a kutya tuti simán megy
10/11 anonim válasza:
1: a képen extrémen kinyomod direkt a hasad
2: honnan tudjuk, hogy neked melyik a kényelmes, hát van barátnőd!
3: ezek után nagyon kamunak néz ki a kérdés
4: nagyon ciki, hogy 25 évesen nem vagy képes picit is sportolni és odafigyelni, hogy mit raksz a szádba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!