Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vékonyabb testalkatú fiú tud vonzó lenni?
Figyelt kérdés
Emellé magas vagyok. Úgy látom hogy tetszem egy lánynak de fura hogy miért pont én. Amikor ő neki csodás alakja van.
Látott már fürdő ruhában szóval látta már a testemet hogy milyen. Tényleg lehet hogy vonzódik hozzám?
2019. okt. 29. 11:07
1/6 anonim válasza:
Miért ne vonzódhatna hozzád? Nem vagyunk egyformák. Valakinek az izmos test jön be, valakinek a vèkony, valakinek a macis test stb.
2/6 anonim válasza:
Ha arcra bejössz egy csajnak, majdnem mindegy milyen a tested hozzá (a szélsőségeket leszámítva).
3/6 anonim válasza:
Nekem nem vonzó, de ettől függetlenül valakinek igen.
4/6 anonim válasza:
Magas vagy. Ha mellé az arcod se ronda, akkor simán.
5/6 anonim válasza:
Csak nem a magasvékonysráchoz van szerencsénkre? :D
6/6 anonim válasza:
Kinek a pap, kinek a papné - van akiknek ez a típus tetszik. Ne morfodírozz rajta, ahogy mondani szokták üsd a vasat amíg meleg :) Ne minket kérdezz meg, hogy bejössz-e neki mert mi honnan tudjuk? Inkább mosolyogj, rá beszélgess vele, kezdeményezz, hajrá sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!