Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy a legtöbb lányt nem vonzzák a vékonyabb testalkatú fiúk?
Én vékony vagyok, de nem csont és bőr. És magas vagyok.
Miért taszító ez az alkat?
Mert a széles váll, mély hang, erősebb szőrzet, alacsonyabb testzsír arány és fejlett izomzat másodlagos férfi nemi jellegek.
Ezt pasiként mondom, de attól még igaz.
Mert az milyen már h vékonyabb, vagy kb ugyan olyan vékonynlenne a pasim mint én? Sztem nem férfias.
L
Nekem nem kéne izmos pasi.
Volt, de sokkal jobban ereztem magam biztonsagban egy masik srac mellett akinek volt egy kis hasa, magas volt es volt egy férfias testalkata mégsem volt kigyúrva.
Nem a testalkat fogja meghatározni hogy mennyire érzem magam biztonságban egy pasi mellett, hanem hogy ő mennyire érzi kötelességének hogy megvédjen + lehet valaki izmos közben meg egy pofont nem tud leosztani rendesen, és lehet valaki vékonyabb vagy ducibb sokkal erősebb:)
Nem is értem miért van minden lány meghalva a kigyúrt felsőtestért..
Nekem egy 170-80, 80kg + jo fizikum tökéletes.
Vékony vagyok, mégsincs ilyen probblémám. Miért lehet?
Nyilván van, aki nem jönne össze velem... De ugyan úgy lenne, ha más alakom lenne.
De csak nézz körül, más vékony fiút is látsz barátnővel. Nem feltétlen ez a probléma. Ha viszont tényleg zavar, vagy úgy gondolod, hogy ez lehet a baj, akkor csak rajtad áll, hogy változtatsz-e vagy sem! Nem genetikára, meg minden vacakra fogni és sírni. Legalább önbizalmad nagyobb lehet (ami már határozott előrelépés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!