Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megszakításos védekezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezés?

Figyelt kérdés
Ki csinálja már úgy hosszabb ideje és még nem esett teherbe?

2020. máj. 4. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%

#10 "Statisztikailag a megszakításos "védekezés" Pearl-indexe 40% körüli (nézz utána a neten). Azaz azon pároknál akik csak megszakítással védekeznek és rendszeres nemi életet élnek egy éven belül kb. 40%-uk terhesség következik be. Vannak akiknél évekig gond nélkül, másoknál akár már néhány alkalommal összehozzák a babát."

A megszakításos közösülés Pearl-indexe átlagos alkalmazás mellett 22 %, tökéletes alkalmazás mellett 4 %. Üdv.

2020. máj. 4. 13:48
 12/19 anonim ***** válasza:
21%

#10: Csak a számolásos védekezés is védekezés, ha tetszik a gyógyszer és reklámfüggőknek ha nem!

2#-es válaszadó voltam.

Tudod mi a különbség a "tablettás" és a kiszállásos védekezés között?

A választás lehetősége!

Jól tartja a mondás, az 1% ugyan akkora mint a 99%!

A 28 év alatt soha nem volt gondom a kiszállásos védekezéssel, (igen, a barátnőimmel is így védekeztem), míg majd az összes ismerősömnél ez idő alatt tabletta mellett vagy 1x vagy 2x abortusz lett a vége!

És látod, ez az a pont amit írtam neked, a választás lehetősége...

Ha kiszállás mellett esett volna valamelyik kapcsolatom teherbe, megtartottuk volna a babát, míg tabletta mellett nem nagyon van választásod!

Persze, persze, persze... a mai gyógyszerek... bla bla bla…

Egyik sem merte megkockáztatni a tablettás babát!

Jah, és egy nagyon nagy lényeg még, az összes tablettás ismerősömnél jó ha van szex havonta vagy három havonta egyszer, éljen a libidógyilkos tabletta!

Mindketten 45 évesek vagyunk, és majdnem minden nap szeretkezünk! Igen, jól olvasod!

2020. máj. 4. 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
12 éve csináljuk így! :)
2020. máj. 4. 14:36
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
5 éve csináljuk így, nem lettem terhes.
2020. máj. 4. 16:30
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
7 éve csak így.
2020. máj. 4. 22:51
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2020. máj. 5. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Érdemes hozza számolni a peteérést!

Nézd meg a hormonmentes yt csatornát és a termékenységtudat módszert:)

2020. máj. 7. 10:56
 18/19 anonim válasza:
85%
3 éve csak így😇 csak okosan😝
2020. máj. 8. 01:03
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

A rokonságomban mindenki így csinálja. Szüleim több, mint 40 éve házasok. Igaz, hogy nyolcan vagyunk testvérek, de ők eleve jó nagy családra vágytak. Mielőtt valaki beszólna, mindketten diplomásak, jól keresnek. Nem szenvedtünk hiányt semmiben, nem segélyből éltünk. Férjem szülei is kb. ennyi ideje házasok, de ők 2 gyereket akartak és annyi is lett. Mi több, mint 10 éve vagyunk házasok. Soha nem szedtem fogamzásgátlót, nem rakattam magamba spirált és nem is fogok. Több okból sem. Férjem farkincája pedig még egyszer sem látott gumit. Eddig 3 gyermekünk van. 2 tervezett, 1 meglepi, de meg kell jegyeznem, hogy elsőre ikreket szültem. Ezért meglepi gyerek az egyik.

Férjem nagyon megbízható, időben kiveszi. Jól ismeri a testét. Én is az enyémet. Naptár nélkül is pontosan tudom mikor melyik szakaszában vagyok a ciklusomnak.

Mi úgy szoktuk csinálni, hogy férjem előbb kielégít engemet, utána kiveszi. Néha ránt rajta párat, de nem mindig szükséges.

2020. máj. 9. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!