Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Társkeresőn találtatok már szexpartnert?
Ha igen,melyik oldalon?
Egy alkalom volt vagy többször is összejártatok?
persze
komoly kapcsolataim és szexpartnereim is lettek onnan.
tinder, badoo, itt gyakori, facebook, parom.hu
Nem. Mert nem tudom ezeket komolyan venni. Ki az aki neten keres partnert? Komolyan, csak a képe van meg és vagy cheten vagy telefonon beszéltek, az elég? Tudok olyan lenni telefonon, hogy rámiratod fél vagyonod ,tehát manipulálni faxán lehet így. Élöőbe az igazi , figyeled a apró mozdulatokat, mimikát, és már érzed is , hogy át akar verni.
Mondjuk eddig nem volt senkim, mert aki lett volna az túl labilis akit meg én szerettem volna az meg leszbikus.
innét volt - s ez nem társkereső
43/F
Találtam, de olyat is, akikkel évekig együtt is éltem,tehát komolyat is.
Ezek még a régi oldalak voltak, love.hu,eropolisz, badoo, de azt hiszem az utolsó 2 oldal még létezik.
F
Igen találtam. A net viszont nem "kánaán" hiába látsz 500 női adatlapot egy keresésre, biztos lehetsz benne hogy 50x annyi pasi jut egy nőre (legalább).
Tanács ha netről akarsz ismerkedni:
- nagyobb oldalakat használj (több ember - több lehetőség megtalálni akivel kölcsönös a szimpátia);
- legyél normális, természetes, kulturált;
- fotó: arc, szem látszódjon, a lehető legjobban hozzád (élőben úgyis kiderül a turpisság);
- NE akard magad másnak kiadni mint ami élőben vagy!!!
Tekints úgy a netre mint egy lehetőség az élő randiig eljutni, mert igazából ott kell majd "homorítani".
Igen sikerült, férfit is nőt is. tinder eropolis vagyaid ezeken sikerült.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!