Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerősöm pasiját megtaláltam társkeresőn, amint szexpartnert keres. Te szólnál a párjának?
Az ismerősöm egy olyan lány, aki tényleg nagyon kedves, szeretnivaló és nem érdemli meg, hogy a háta mögött titokban a párja szexpartnert keressen. Ezt a srác nyíltan ki is fejti az adatlapján, hogy titokban keres szexre lányt, nagyon komolyan részletezi, szóval tuti komolyan gondolja.
A lány viszont nem a barátnőm konkrétan, de évek óta ismerem, tényleg nem ezt érdemli és most sajnálom szegényt. Nem tudom még mit tegyek-e, figyelmeztessem-e őt, szóljak neki a párjáról. :(
Belefolyni nem akarok, mert az ő dolguk, de a lány miatt lehet jobb lenne szólnom. Még nem voltam ilyen helyzetben.
Te mit tennél a helyemben?
1#
Persze, hogy néztem. 3 napja regisztrált. :/
Ha írok az ismerős csajszinak egy üzenetet (nem durr bele a közepébe, mert azt sem szeretném,h rám haragudjon meg) és mellékelek print screen-eket, meg nick nevet, az úgy okés, nem?
Fúú, tiszta szar kedvem lett ettől, miért kellett meglássam. :(
6#
Az a baj, ha szólok a srácnak, akkor biztos leszedi, de majd újraregisztrál más névvel (a képei rejtve vannak, szóval nekem max. nem adná meg legközelebb) és óvatosabb lenne és ugyanúgy elérné a célját, szegény lány meg mit sem tudna róla, hogy megcsalják. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!