Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerősöm pasiját megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerősöm pasiját megtaláltam társkeresőn, amint szexpartnert keres. Te szólnál a párjának?

Figyelt kérdés

Az ismerősöm egy olyan lány, aki tényleg nagyon kedves, szeretnivaló és nem érdemli meg, hogy a háta mögött titokban a párja szexpartnert keressen. Ezt a srác nyíltan ki is fejti az adatlapján, hogy titokban keres szexre lányt, nagyon komolyan részletezi, szóval tuti komolyan gondolja.

A lány viszont nem a barátnőm konkrétan, de évek óta ismerem, tényleg nem ezt érdemli és most sajnálom szegényt. Nem tudom még mit tegyek-e, figyelmeztessem-e őt, szóljak neki a párjáról. :(

Belefolyni nem akarok, mert az ő dolguk, de a lány miatt lehet jobb lenne szólnom. Még nem voltam ilyen helyzetben.

Te mit tennél a helyemben?

2014. júl. 18. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

a lánynak szólj, persze kíméletesen és a képek mellékelése is jó ötlet

jobb ha tőled tudja, mint ha később derülne ki hogy megcsalták

2014. júl. 18. 19:47
 12/21 A kérdező kommentje:

Persze, nagyon kíméletesen próbálom megfogalmazni, hogy mit írjak neki. :(

Akkor úgy látom a többség a mellett szavaz, hogy szóljak neki. Én is így gondolom. :/

2014. júl. 18. 19:49
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb lenne ha elmondanád a lánynak.
2014. júl. 18. 20:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Feltétlenül mondd el neki! Én is szeretném tudni ha a helyében lennék!
2014. júl. 18. 20:07
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megerősítő válaszokat!
2014. júl. 18. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nagyon belefolyni, de nem bírod elviselni hogy ne tedd meg, akkor mondjuk észítesz egy kamu e-mailcímet, anonymousakármi@... egy figyelemfelhívó tárggyal elküldöd a linket...
2014. júl. 18. 20:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Ez nagyon kész... szóltam a csajnak és válaszolt, azt mondja hogy nincs semmi baj, mert az üzenetem együtt olvasták el a pasival és azt mondta a pasija, hogy nem tudja hogy került oda, valaki visszaélt a fiókjával... de bakker, miért élt volna vissza, mikor nem is voltak nyilvánosak a fotók, csak hozzáféréssel lehetett megnézni??

A szerelem tényleg nagyon vak!!!!!!!! :(

2014. júl. 18. 20:38
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne beleavatkoznod. A hülyeséget nem lehet gyógyítani.
2014. júl. 18. 23:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Innentől viszont a csaj megérdemli a sorsát. Ha valaki ennyire ostoba akkor... Persze, visszaéltek a fiókkal. :D

Jaj istenem... csak ezek ne szaporodjanak.

2014. júl. 18. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is szóltam volna a helyedben, de a csaj meg..ha ennyire naiv, tényleg azt tudom mondani, hogy megérdemli..
2014. júl. 19. 02:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!