Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a lehetséges szexpartnert látják bennem a fiúk?
Figyelt kérdés
Eddig csak a volt barátommal szexeltem, nem vagyok könnyen kapható, igaz szeretem a szexet és nem rettenek meg, ha valaki egy normális beszélgetés közben felhozza? Mi az bennem, ami miatt csak szexpajtinak akarnak a fiúk?16/L2014. jún. 8. 21:53
1/13 anonim válasza:
mert már nem vagy szűz. ez mindent elmond!
2/13 Zoé970 válasza:
Talán kinézet,alkat?A fiúk többsége alapból egy lányt annak néz.
3/13 anonim válasza:
Mert a korodbeli fiúknak ennyi kell. Nekem ennyi kevés lenne. 26F
4/13 anonim válasza:
nem tudom, én is keresem erre a választ.. valaki engem is komolyan vehetne már és ne csak a dugásra legyek jó.. jó kérdés!
5/13 anonim válasza:
Bizonyára szép lehetsz, ráadásul, ahogy írtad nem vagy nagyon sznob sem. A korodbeli fiúknak pedig már ennyi bővesbőven elég, ahhoz, hogy csak azt lássák benned.
6/13 anonim válasza:
Nem öltözöl túlságosan kirívóan?
De azt hogy állapítjátok meg, hogy "csak a lehetséges szexpartnert" látják bennetek?
19F
7/13 anonim válasza:
Egyszerű: a te korodban sok fiú inkább kötöttségek nélkül dugna. Nem szabad olyan könnyen nyílni, mert ők pont onnan tudják melyik lány kapható könnyebben erre aki kevesebbet facázik.
8/13 A kérdező kommentje:
nem öltözök kirívóan. úgy, hogy egy idő után megkérdezik, hogy benne lennék-e szexbarátságban.
2014. jún. 8. 22:05
10/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet,nem öltözöm kirívóan,csendes vagyok,nem engedek másokat közel magamhoz nagyon,de hetekig is képesek megállás nélkül kérdezgetni,hogy "át jössz hozzám?" meg ilyesmi,persze nemet mondok nekik,de én nem 16 vagyok,hanem 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!