Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a lehetséges szexpartnert látják bennem a fiúk?

Figyelt kérdés
Eddig csak a volt barátommal szexeltem, nem vagyok könnyen kapható, igaz szeretem a szexet és nem rettenek meg, ha valaki egy normális beszélgetés közben felhozza? Mi az bennem, ami miatt csak szexpajtinak akarnak a fiúk?16/L
2014. jún. 8. 21:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mert már nem vagy szűz. ez mindent elmond!
2014. jún. 8. 21:54
 2/13 Zoé970 ***** válasza:
Talán kinézet,alkat?A fiúk többsége alapból egy lányt annak néz.
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert a korodbeli fiúknak ennyi kell. Nekem ennyi kevés lenne. 26F
 4/13 anonim ***** válasza:
nem tudom, én is keresem erre a választ.. valaki engem is komolyan vehetne már és ne csak a dugásra legyek jó.. jó kérdés!
2014. jún. 8. 21:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Bizonyára szép lehetsz, ráadásul, ahogy írtad nem vagy nagyon sznob sem. A korodbeli fiúknak pedig már ennyi bővesbőven elég, ahhoz, hogy csak azt lássák benned.
2014. jún. 8. 21:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem öltözöl túlságosan kirívóan?

De azt hogy állapítjátok meg, hogy "csak a lehetséges szexpartnert" látják bennetek?

19F

2014. jún. 8. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű: a te korodban sok fiú inkább kötöttségek nélkül dugna. Nem szabad olyan könnyen nyílni, mert ők pont onnan tudják melyik lány kapható könnyebben erre aki kevesebbet facázik.
2014. jún. 8. 22:02
 8/13 A kérdező kommentje:
nem öltözök kirívóan. úgy, hogy egy idő után megkérdezik, hogy benne lennék-e szexbarátságban.
2014. jún. 8. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:
Nohát, ezek a mai fiatalok..
2014. jún. 8. 22:13
 10/13 anonim válasza:
Nálam is hasonló a helyzet,nem öltözöm kirívóan,csendes vagyok,nem engedek másokat közel magamhoz nagyon,de hetekig is képesek megállás nélkül kérdezgetni,hogy "át jössz hozzám?" meg ilyesmi,persze nemet mondok nekik,de én nem 16 vagyok,hanem 20
2014. jún. 8. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!