Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak a lehetséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a lehetséges szexpartnert látják bennem a fiúk?

Figyelt kérdés
Eddig csak a volt barátommal szexeltem, nem vagyok könnyen kapható, igaz szeretem a szexet és nem rettenek meg, ha valaki egy normális beszélgetés közben felhozza? Mi az bennem, ami miatt csak szexpajtinak akarnak a fiúk?16/L
2014. jún. 8. 21:53
1 2
 11/13 anonim válasza:

Egy ellen kérdés.

Miért van az, hogy azoknak a fiúknak akiknek nem csak sz-xre kellenétek, megbecsülnének, szeretne is, még sincs barátnője mert egyből\kapásból barát kategóriába teszitek?

Alakjától függetlenül...

19F

Ui.: Itt nem azt értem, hogy esküvőig nincs együttlét, hanem azt, hogy ő nem lélegző guminőnek tekintene, és szívből szeretne, mégis csak barátként kezelnétek...

2014. jún. 8. 22:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Nekem személy szerint a stílus az első, ami miatt valaki barátzónába kerülhet. Vagy találkoztam olyannal is, akivel nem is ismertük még szinte egxmást, túlzással élve az esküvőt tervezgette már. Ha valakinek nem olyan a stílusa, hogy el tudnám magam vele képzelni, ha nem tudok vele normálisan dumálni akkor nem is akarok tőle többet. Meg az sem túl jó érzés, ha valaki görcsösen barátnőt szeretne, és érezteti is veled, hogy ha nincs ló, jó lesz a szamár is.
2014. jún. 8. 22:49
 13/13 anonim válasza:

11. vagyok

Ha egy srácnak nem olyan stílusa, akkor barátod se lesz, hisz nem kedvelnéd annyira... Úgyszintén ha nem tud két mondatot nyögni, abból se lesz barátság.

Én ezt úgy vettem észre, hogy "barátom vagy szeretem őt" között annyi a különbség, hogy épp milyen a srác külseje, és milyenek a nő elvárásai... Jól lefogtok ezért pontozni, de én ezt tapasztaltam eddig, ha mást tapasztalnák talán más lenne a véleményem.

Egyébként a kérdezőn kívül a többi lány válasza is érdekelne... :)

19F

Ui. Még annyi, hogy ha egy lány annyira szép, hogy a férfiak 95%-a utána fordul (többi mele.), ahozz a lányhoz egy olyan srác biztos nem fog közeledni aki mondjuk nem egyszer került már "barátságba", azokhoz inkább a kigyúrt önbizalom dús, egoisták fognak oda menni, és mit ad isten nem azt akarják, hogy főzni tudjon... :)

Talán ha nem a sorozatgyártott swagok, potencia növelősök, tricepsz bábuk lesznek az ideálok, hidd el hamar találnál/találnátok szerelmet, ezt álítom úgy, hogy a barátiköröm egy tagja sem tartozik az említettek közé, nincs is barátnőjük, pedig ha egy-egy lány megismerné őket, koppanna az ideál képzeletük... ;)

2014. jún. 8. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!