Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 vagyok, a csaj meg 15. szerintetek?
Figyelt kérdés
Kapcsolatra gondoltam, mi a véleményetek?
Ne trollkodj, kösz.
2020. máj. 3. 23:43
11/16 anonim válasza:
Ha nem kamuzol és nem vered át hogy így meg úgy szereted akkor tisztességes a dolog. Ha dugni akar akkor én is belemennék pedig 35 vagyok, de szerintem egy 15 éves az szerelmet akar és nem akar dugni. Vagyis az igények nem fognak találkozni. Lehet hogy a teste már jó és mellei is vannak de a társadalmi felfogás telerakja gátlásokkal félelemmel és ideálokkal amiknek nincs értelme mert minden fiú dugni akar. Az emberek szeretik megmondani h szerintük kivel mivel hol és mit kéne csinàlnod de ez csak rátok tartozik, és ha tisztességes és kényszer nélküli akkor szerintem nem lehet gond bár az ilyen esetek ritkák...
12/16 anonim válasza:
Belefér. Azért ha úgy nézzük, szinte egy korosztály vagytok, törvényileg meg teljesen rendben van a dolog.
13/16 anonim válasza:
Hogy egyeseknek milyen mázlijuk van.
15/16 anonim válasza:
Ez a 7 év korkülönbség csak most néz ki egy kicsit soknak. Ha a kapcsolatotok kitart még vagy 3 évig, onnantól már nem nagyon fog fura lenni, de ez csak rajtatok áll. :)
16/16 anonim válasza:
Én tapasztalatból mondom, hogy még nem érett akkor. 14 éves lánnyal voltam először, és konkrétan én kezdtem komolyan gondolni, de ő nem, mert még nem volt elég érett ehhez. 16 év alatti lánnyal nem éri (átlgosítok!) meg komoly kapcsolatra számítani. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!