Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 vagyok, a csaj meg 15....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 vagyok, a csaj meg 15. szerintetek?

Figyelt kérdés

Kapcsolatra gondoltam, mi a véleményetek?

Ne trollkodj, kösz.

2020. máj. 3. 23:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kamuzol és nem vered át hogy így meg úgy szereted akkor tisztességes a dolog. Ha dugni akar akkor én is belemennék pedig 35 vagyok, de szerintem egy 15 éves az szerelmet akar és nem akar dugni. Vagyis az igények nem fognak találkozni. Lehet hogy a teste már jó és mellei is vannak de a társadalmi felfogás telerakja gátlásokkal félelemmel és ideálokkal amiknek nincs értelme mert minden fiú dugni akar. Az emberek szeretik megmondani h szerintük kivel mivel hol és mit kéne csinàlnod de ez csak rátok tartozik, és ha tisztességes és kényszer nélküli akkor szerintem nem lehet gond bár az ilyen esetek ritkák...
2020. máj. 4. 01:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Belefér. Azért ha úgy nézzük, szinte egy korosztály vagytok, törvényileg meg teljesen rendben van a dolog.
2020. máj. 4. 06:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy egyeseknek milyen mázlijuk van.
2020. máj. 4. 07:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még elfogadható.
2020. máj. 4. 08:33
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 7 év korkülönbség csak most néz ki egy kicsit soknak. Ha a kapcsolatotok kitart még vagy 3 évig, onnantól már nem nagyon fog fura lenni, de ez csak rajtatok áll. :)
2020. máj. 4. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
Én tapasztalatból mondom, hogy még nem érett akkor. 14 éves lánnyal voltam először, és konkrétan én kezdtem komolyan gondolni, de ő nem, mert még nem volt elég érett ehhez. 16 év alatti lánnyal nem éri (átlgosítok!) meg komoly kapcsolatra számítani. 17F
2020. máj. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!