Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ezért szeretitek jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ezért szeretitek jobban a ducibb nőket?

Figyelt kérdés
Mert azt feltételezitek, hogy sokkal kevesebb pasival volt mint egy modell alkat és hogy kevésbé hajlamos a megcsalásra?

2020. máj. 3. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Én inkább azért mert van mit fogni rajta. És sokkal nőiesebb mint egy csontváz.
2020. máj. 3. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem, és nem. Személy szerint nem szeretem, ha egy lány kövér. Én a combos és melles, de karcsú lányokhoz vonzódok, akár csak a férfiak nagy többsége. (Ez csak általnosítás) És az, hogy kevesebb pasival járt igazából lényegtelen szerintem.
2020. máj. 3. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Az égvilágon semmi összefüggés nincs. Ismerek dagadt lotyót, meg csinos erkölcsös nőt is.
2020. máj. 3. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
A lényeg a kisugárzás. Egy nő szeressen, tudjon és akarjon nő lenni!
2020. máj. 3. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Én nem szeretem őket jobban.
2020. máj. 3. 17:20
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Én pl nem szerettem a ducibb nőket, nem minden pasi van odáig értük.
2020. máj. 3. 17:22
 7/12 anonim ***** válasza:
26%

Nem szeretem őket, és az sem igaz, amit róluk mondasz.

Sokkal egyszerűbben ismerkednek, mivel a modell alkatú csajokhoz kevesebb normálisabb pasi megy oda, mert félnek tőlük.

Ismertem dagadt ringyót, nem is egyet. Volt egy, aki évfolytársam volt, és 14 évesen egy bulin több pasi is megdugta. Volt egy barátnőm is, aki meg a haverja apjával dugott 17 évesen. Aztán ismerek még egyet, aki a vőlegénye apjával dugott, olyan 18 évesen. Ez nemrég egy haver munkahelyén dolgozott, ott is megkavarta a dolgokat.

Az egyik - akivel jártam - velem is szemét volt. Egy vita miatt szakított velem a kapcsolatunk elején, és kiment az exéhez külföldre.

Szóval emberileg sem jönnek be, és nem is tetszenek.

2020. máj. 3. 17:26
 8/12 anonim ***** válasza:
12%
Hát nem vagyok oda értük. Pedig kanos vagyok.
2020. máj. 3. 17:39
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretem a duci nőket.
2020. máj. 3. 18:10
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Én nem szeretem a duci nőket! Nem tudok felizgulni rájuk.
2020. máj. 3. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!