Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy rajzolt karakterre is lehet szexuálisan túlfűtött szemekkel nézni?
Szerintetek egy rajzolt karakter is lehet szexi?
Az igazat megvallva soha nem foglalkoztatott a téma. A minap a Twitter-en bukkantam rá egy képre és ez mellett több hasonló témájú oldalra más platformokon is.
Ámulva láttam, hogy pl. Twitter-en több tízezer kedvelést is kapnak néhány igényesen megrajzolt hölgyre, akár férfira. Itt most lényegtelen, hogy a karakter egy animéből van vagy fikció.
Ez lenne a kép [link]
Nálatok beindít valamint vagy csak egy egyszerű rajzot láttok?
Én csaj vagyok...
#4-es voltam
Az egyik barátnőm imádja a japán kultúrát, a képregény stílust, és szépen is razol, amatőr versenyeket is nyert.
A férje is.
Van egy fiókja a közösségi média egyik platformján, ahova a művésznevével tölt fel rajzokat.
Az esküvője körül (a férj is a anime rajongó) kezdett el feltölteni szexuális tartalmú képeket.
Konkrétan úgy néznek ki a rajzok, mint ők, csak hegyes a fülük, a haja hosszabb a lánynak, a pasi magasabb de felismerhető.
És konkrétan lerajzolja hogy dugnak.
Szerintem ez olyan, hogy van aki erotikus történeteket ír,van aki olvassa. Es van, aki rajzol,van aki ezt nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!