Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék hozzám hasonlóan szexuálisan túlfűtött lányokat? Társkeresős érdeklődéseken kívül.
26F
Jelenleg van párom, DE nagyon nem vagyunk az ágyban egy hullámhosszon.. Ő egy velem egy idős duci de nagyon szégyenlős lány... Szex csak sötétben, ott is csak az ágyban, 2-3 póz max(kutya,lába fönt és ő háton, misszionárius) szigorúan csak olyanok amikben neki még csak mozdulnia sem kell.Ezen kívül még 2 hetente 1x orál és kész... Én meg az a fajta vagyok akit minden és minden is érdekel! Hármas,négyes(régebben volt szerencsém kipróbálni),szivesen elmennék swinger klubba, anál, orált adni imádok(amivel ő él is minden alkalommal)bondage, pisis játékok stb stb. Hozzá képest egy perverz állat vagyok, hozzám képest ő pedig a Szűz Mária vagy vmi antik izé amit ha fény ér csúnyul vagy mittudom én... Már jópárszor volt vitánk, leginkább csak abból hogy ő se lovagolni, se semmi amiben neki is tenni kéne valamit. A többit tudom, nem kispolgári dolgok de nem is eekből volt a vita.
Mit lehetne tenni? Ez így hosszútávon nem fog menni, de viszont a társkeresőzés is vaktában lövöldözés ezen a téren... Szerintetek?
Hozzád hasonlóan szexuálisan túlfűtött lányokat?
Meleg ismerkedős helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!