Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Túlzott szexualitás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlzott szexualitás?

Figyelt kérdés

Fiatal csajok (19-25 év), van köztetek olyan ,akinek párja iszonyatosan gerjed rá, és folyton szexelne, esetleg gyerek mellett, de ti meg kevesebbel is beérnétek?

Esetleg akiknek párjának az orál a mániája?

Amúgy én a pasi vagyok, 24 éves.

2017. okt. 26. 15:08
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Biztos van ilyen,de te most hogy jössz a képbe..?
2017. okt. 26. 15:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy én vagyok az, akinek túlzott szexuális igénye van?
2017. okt. 26. 15:16
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

És olyan lányokkal szeretnél beszélgetni,akiknek nincs olyan nagy libidója,ellenben a pasijuknak igen?

Ne haragudj,de ennek semmi értelme.:D

2017. okt. 26. 15:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Pontosan az érdekel ,hogy az ilyen kapcsolatban élő lányok ezt hogy kezelik le, mennyire zavarja őket, meg ilyen dolgok.

Attól ,hogy neked nincs értelme nekem még van :).

2017. okt. 26. 15:21
 5/10 anonim ***** válasza:
69%
Bárcsak nekem lenne ilyen a pasim :/
2017. okt. 26. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, utsó, százával fogod kani a privátokat.
2017. okt. 26. 16:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Annál gázabb, meg undorítóbb dolog nincs, amikor egy olyan íŕás után mennek a privátok....

Minden esetre ha tudnál beszélni a témáról, rámírhatsz, persze a pasid nem leszek, de tapasztalatcsere, hátha segítünk a másiknak. 😊

2017. okt. 26. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi igy voltunk a kapcsolatunk elejen majd elkezdtem fogamzasgatlot szedni es azota kb azonos mennyisegu szexet akarunk :D
2017. okt. 27. 09:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Tehát a fogigátló neked megdobta a libidót?
2017. okt. 27. 09:25
 10/10 anonim válasza:

Miért általános tényként van kezelve hogy a férfiak a kívánósabbak?

Sokkal gyakrabban találkoztam az ellentétes felállással,a nők gyakrabban akarják, csak nem mindegy a minősége.

2017. okt. 27. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!