Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott szexualitás?
Fiatal csajok (19-25 év), van köztetek olyan ,akinek párja iszonyatosan gerjed rá, és folyton szexelne, esetleg gyerek mellett, de ti meg kevesebbel is beérnétek?
Esetleg akiknek párjának az orál a mániája?
Amúgy én a pasi vagyok, 24 éves.
És olyan lányokkal szeretnél beszélgetni,akiknek nincs olyan nagy libidója,ellenben a pasijuknak igen?
Ne haragudj,de ennek semmi értelme.:D
Pontosan az érdekel ,hogy az ilyen kapcsolatban élő lányok ezt hogy kezelik le, mennyire zavarja őket, meg ilyen dolgok.
Attól ,hogy neked nincs értelme nekem még van :).
Annál gázabb, meg undorítóbb dolog nincs, amikor egy olyan íŕás után mennek a privátok....
Minden esetre ha tudnál beszélni a témáról, rámírhatsz, persze a pasid nem leszek, de tapasztalatcsere, hátha segítünk a másiknak. 😊
Miért általános tényként van kezelve hogy a férfiak a kívánósabbak?
Sokkal gyakrabban találkoztam az ellentétes felállással,a nők gyakrabban akarják, csak nem mindegy a minősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!