Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb intimmel hogy lehet esélyem megtartani valakit?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 08:18
11/19 anonim válasza:
Mesélj még kérlek 48%-os, hogy a swinger párok mennyire is reprezentálják az átlag lakosságot.
12/19 anonim válasza:
Hol írtam, hogy az az átlag lakosság? Gyakorold kicsit a szövegértést, ha neked ez jött le belőle.
13/19 anonim válasza:
Ezeket írtad:
"milyen érdekes, csak nagy farkú pasit keresnek a párok harmadiknak".
"vannak swinger klubbok is, ahová [...] csak nagy farkúként mehetsz be".
"Miért? Mert csak ez fajta férfi az igazán vonzó a nőknek."
Szerintem neked kéne gyakorolnod a szövegértést, ha nem sikerült megértened amit írtam.
14/19 anonim válasza:
"Mesélj még kérlek 48%-os, hogy a swinger párok mennyire is reprezentálják az átlag lakosságot." Még mindig várom, hogy hol írtam, hogy a swinger az átlag.
15/19 anonim válasza:
Szerinted amikor egy általános nőkre vonatkozó kérdés alá odakommenteled, hogy a swingerek mit szeretnek és mit nem és utána azt írod, hogy "Mert csak ez fajta férfi az igazán vonzó a nőknek." akkor az mit jelent? Tényleg te beszélsz nekem szövegértésről?
16/19 anonim válasza:
Olvasd már el újra amiket írtam. Igen, én beszélek szövegértésről, mert nagyon nem érted meg.
17/19 anonim válasza:
Én elolvastam, neked sem ártana. De már elmagyaráztam, hogy miért hülyeség amit írtál, szóval nem is vesztegetem az időmet.
18/19 anonim válasza:
Elolvastam újra, azért javasoltam neked is, de látom reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!