Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisebb intimmel hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb intimmel hogy lehet esélyem megtartani valakit?

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 08:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mesélj még kérlek 48%-os, hogy a swinger párok mennyire is reprezentálják az átlag lakosságot.
2020. máj. 4. 01:52
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Hol írtam, hogy az az átlag lakosság? Gyakorold kicsit a szövegértést, ha neked ez jött le belőle.
2020. máj. 4. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:

Ezeket írtad:

"milyen érdekes, csak nagy farkú pasit keresnek a párok harmadiknak".

"vannak swinger klubbok is, ahová [...] csak nagy farkúként mehetsz be".

"Miért? Mert csak ez fajta férfi az igazán vonzó a nőknek."

Szerintem neked kéne gyakorolnod a szövegértést, ha nem sikerült megértened amit írtam.

2020. máj. 4. 22:56
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
"Mesélj még kérlek 48%-os, hogy a swinger párok mennyire is reprezentálják az átlag lakosságot." Még mindig várom, hogy hol írtam, hogy a swinger az átlag.
2020. máj. 5. 07:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerinted amikor egy általános nőkre vonatkozó kérdés alá odakommenteled, hogy a swingerek mit szeretnek és mit nem és utána azt írod, hogy "Mert csak ez fajta férfi az igazán vonzó a nőknek." akkor az mit jelent? Tényleg te beszélsz nekem szövegértésről?
2020. máj. 5. 13:44
 16/19 anonim ***** válasza:
51%
Olvasd már el újra amiket írtam. Igen, én beszélek szövegértésről, mert nagyon nem érted meg.
2020. máj. 5. 14:42
 17/19 anonim ***** válasza:
Én elolvastam, neked sem ártana. De már elmagyaráztam, hogy miért hülyeség amit írtál, szóval nem is vesztegetem az időmet.
2020. máj. 5. 15:41
 18/19 anonim ***** válasza:
51%
Elolvastam újra, azért javasoltam neked is, de látom reménytelen.
2020. máj. 5. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Itt mindenki hülye? 😆
2020. máj. 5. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!