Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb intimmel hogy lehet esélyem megtartani valakit?
Igen
Leven a gatyadat nem az ismerkedes elejen huzod le hanem majd ha a lany mar vevo rad
Akkor meg ha jo vagy kelleni fogsz neki
A meret nem olyan lenyeges mint hiszed
4es vagyok
és igen nő (a privátra válasz)
de még soha az életben nem a nemi szerve alapján választottam férfit magamnak és még soha az életben nem volt számomra mérvadó a mérete...
a szexuális kultúra nem a méretedtől függ hanem attól h képes vagy e hangolódni a másikra odafigyelsz e rá, hajlandó vagy e megtanulni a másik testét, képes vagy e elég nyitottnak lenn ahhoz h kipróbálj olyat amit a párod szeretne, képes vagy e kommunikálni nyitottan a szexualitásról, a vágyaidhoz, van e elég intelligens ahhoz h a szexualitást nem mint végső cél kergeted hanem csak egy kis része az életednek. akarsz e tanulni magadról és a másik nemről?
szóval nem nem a méret a lényeg!
ha a nő azt érzi közben h te vagy neki az egyetlen a maximái odafigyelésedet kapja, fontos számodra a változatos élmény, képes vagy intim légkört teremteni szex ígérete nélkül akkor igen megtudod tartani a nőút!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Hármas válasz :) Ne az itteni kamu válaszokból indulj ki. Kis mérettel? Sehogy. Csak remélni tudod, hogy nem csal meg. Átlagos vagy kis mérettel senki nincs biztonságban ilyen szempontból. Ilyen mérettel eleve örülhetsz, ha lesz kapcsolatot. Nekem átlagos (14-15cm) de nem tudnám elhinni, hogy nem csal meg nagy méretű hapsival.
Az abaj h nem fogjatok fel azt h nem csak a pasiknak van intim merete hanem a noknek is
Nekem szuk es rovid a huvelyem igy szamomra a 15cm a max. A nagyobb faj en meg utalom ha faj. Oke ha nagyobb es tud banni vele rendben. Vagyis nem akarja tovig nyomni a 17cm pl.
A baratnomnek szinten szuk de husszu a huvelye neki a vekony hosszu felel meg
A kompatibilitas a lenyeg ha csak a meretet nezem a tobbit leirtam mar.
Eseg egy ha azon porogsz h neked kisebb akkor megcsalnak akkor hidd el pont ezert fog megcsallni elhagyni mert h kinek kell egy fusztralt feltekeny pasi? Normalis nonek tuti nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!