Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk miért alszanak el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért alszanak el hamar szex után?

Figyelt kérdés

2020. máj. 2. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Mert az ágyban Ők dolgoznak,Ti csak elfekszetek
2020. máj. 2. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
91%

Én lányként is szeretek utána lepihenni, ezzel a barátom is így van.

Mert kifárasztjuk egymást, ugyanúgy, mint mondjuk edzés után. Mozogtál, elfáradtál, pihensz.

Utána amúgy is szeretünk egymás karjaiban elaludni.

2020. máj. 2. 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
18%

A sperma alvás közben termelődik. A természet így találta ki! Így biztosítja, hogy újból megtermékenyítővé tudjon válni a hím a nőstény számára!

Az emberek esetében a pasi szex után elalszik. Bár a nők ennek nem örülnek, de pl reggel, ébredés után újból fickós lesz a pasijuk.

2020. máj. 2. 23:00
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Más a nők és a férfiak izgalmi göbéje, a férfiaké orgazmus után gyorsan lecseng, vele együtt az addig termelődött szerotonin, dopamin és adrenalin szint is. Annak hirtelen a visszaesése meg ugyebár fáradságot okoz. Ezzel együtt értelmes ffi nem a fal felé fordulva bealszik hanem megöleli a párját és úgy alszik - nincs annál édesebb.
2020. máj. 2. 23:08
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
#3, ezeket a dolgokat honnan vetted? A sperma egyenletesen termelődik, nappal is. A tesztoszteron az, ami hajnalban éri el a legnagyobb arányát a vérben, ezért van a reggeli merevedés.
2020. máj. 2. 23:09
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Valamelyik hormon, asszem a melatonin szintje felmegy, és ezért alszunk be. Nők is.
2020. máj. 2. 23:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokat dolgoztak.
2020. máj. 2. 23:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Mint a baknyuszik. Ez nekem sose serto volt, hanem azt jelentette, akkorat elvezett, mint a haz, es nem elfaradt, hanem annyira nyugodt lett. Nokent szeretnem en is. Bar onkielegites utan jol alszom, szex utan a furdoszobaba kuszas eberen tart.
2020. máj. 3. 00:15
 9/14 anonim ***** válasza:
56%
Ja, es jellemzo a GyK-ra, a 4-es nagyon ertelmes valasz alacsony pontszama.
2020. máj. 3. 00:16
 10/14 anonim ***** válasza:
27%

Fura, hogy egyből mindenki a hormonok felé vitte el a dolgot, pedig az egyik válaszoló jól írta le: Általában a férfiak többet dolgoznak az ágyban.

Ezzel én is így vagyok. Ha beindulok, valahogy mindig természetes volt, főleg a kapcsolataim elején, hogy én csináltam a dolog aktívabb részét. És el is fáradtam a végére. Aztán, ahogy haladtak a kapcsolatok, előjött, hogy néha csak elfeküdtem, hogy a csajok is melózzanak rajtam. Na, itt fordult a kocka és a lovaglástól ők kidőltek, én meg mivel csak feküdtem, ezért nem.

És az egészhez hozzájön, hogy bár a női és férfi szervezet is felpörög, de szex közben a férfiak szívére még a pénisz felpumpálása is egy plusz terhelés.

2020. máj. 3. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!