Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lányként is szeretek utána lepihenni, ezzel a barátom is így van.
Mert kifárasztjuk egymást, ugyanúgy, mint mondjuk edzés után. Mozogtál, elfáradtál, pihensz.
Utána amúgy is szeretünk egymás karjaiban elaludni.
A sperma alvás közben termelődik. A természet így találta ki! Így biztosítja, hogy újból megtermékenyítővé tudjon válni a hím a nőstény számára!
Az emberek esetében a pasi szex után elalszik. Bár a nők ennek nem örülnek, de pl reggel, ébredés után újból fickós lesz a pasijuk.
Fura, hogy egyből mindenki a hormonok felé vitte el a dolgot, pedig az egyik válaszoló jól írta le: Általában a férfiak többet dolgoznak az ágyban.
Ezzel én is így vagyok. Ha beindulok, valahogy mindig természetes volt, főleg a kapcsolataim elején, hogy én csináltam a dolog aktívabb részét. És el is fáradtam a végére. Aztán, ahogy haladtak a kapcsolatok, előjött, hogy néha csak elfeküdtem, hogy a csajok is melózzanak rajtam. Na, itt fordult a kocka és a lovaglástól ők kidőltek, én meg mivel csak feküdtem, ezért nem.
És az egészhez hozzájön, hogy bár a női és férfi szervezet is felpörög, de szex közben a férfiak szívére még a pénisz felpumpálása is egy plusz terhelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!