Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alszanak el szex után olyan gyorsan a pasik?
Van hormonális magyarázata, de elég bonyolult, és nekem mesterkéltnek tűnik.
A nők is elalszanak, ha úgy igazán megkapják a "járandóságukat".
Én szex után elszívok egy cigit aztán nézem a Tv -t vagy bármi mert a legkevésbé sem vagyok álmos
L
Mert az orgazmus olyan, mintha egy csomó energiát adnék ki magamból. Mellesleg jó érzéssel tölt el, és ilyenkor jobb a páromhoz szorosan odabújni és a karjaiban elaludni.
24/F
A kapcsolatunk elején még 3-4 menetet letoltunk egymás után, és még utána se álmosodtunk el. Most viszont tényleg azt érzem, hogy elélvezek, és már nehezül is el a fejem. Lehet, hogy az újdonság varázsa hiányzik, de valószínűbb, hogy a napi munka után estére tényleg élfáradok, amit szex közben elfelejtek, viszont utána megint megérzek.
Na, meg persze mostanában mindig este szeretkezünk... Egyszer majd nappal csináljuk, és mégnézem, akkor is álmosodok-e
Mert előtte fél napot könyörögtek érte. :D
A kellemes kielégültség, elégedettség érzése, a megnyugvás, és a fáradtság miatt, a nőket inkább feltölti a szex, a pasikat inkább lemeríti. Ettől persze nem törvényszerű, hogy elalszik valaki, de jól tud esni sex után pár perc összebújás, beszélgetés, majd az alvás.(Ha egyből alvás, akkor valahogy úgy érezném nem figyelek eléggé a partneremre, csak elértem a célom és szunya, és jól esik hozzábújni, persze ez nem csak sex hanem szeretkezés...)
Biológia...
A hímek teste olyankor regenerációra kapcsol át hogy mielőbb ismét szaporodhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!