Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok aki szereti az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok aki szereti az anális szexet. Miért kedveli?

Figyelt kérdés
Hogyan sikerült megszeretnetek?

2020. máj. 2. 20:43
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Én nem igazán szeretem mert olyan mintha sz*rnom kellene
2020. máj. 2. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia Mari!
2020. máj. 2. 22:55
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Hahaha
2020. máj. 2. 23:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem egy kedves volt partnerem által sikerült megismernem és megkedvelnem . Teljesen elfogadható ha valaki nem szereti, de az sem elítélendő, aki viszont kedveli. Én nyitott voltam rá és szerencsémre az első is teljesen jó tapasztalattal telt el, talán azt tudom mondani, hogy intenzívebb érzést nyújt mint a punci, de nem felcserélendő. Igazából van aki kedveli és van aki nem, ezt nem feltétlenül lehet megmagyarázni hogy miért igen és miért nem.

23N

2020. máj. 3. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!