Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is meglephetem a pasit szexi fehérneművel ha nem járunk?
Tapasztalatlan vagyok a témában, szóval jól jönne valamiféle segítség, vélemény.
Nem vagyunk együtt ezzel a pasival, csak ilyen barátság-extrákkal dologban. Még nem szexeltünk, mert én szűz vagyok, ő pedig nem akar erőltetni semmit. Viszont jövőhéten lesz a szülinapja, szóval gondoltam rá hogy valamilyen szexisebb fehérneműt/bodyt veszek fel neki magassarkúval, és így lepném meg. Nekem van egy jópár ilyen darabom itthon, csak úgy magamnak, viszont neki szeretnék valami újat venni. Viszont azt nem tudom hogy nem lenne-e furcsa hogy nem vagyunk együtt, mégis így lepem meg? Vagy nem lenne e gáz, hogy még nem szexeltünk, én mégis csak úgy random ott várom ilyen fehérneműben az ágyon?
Hát ő biztos nem a bugyit fogja ajándéknak gondolni, hanem ami benne van.
És egy ilyen esetben a "csak a látvány" csalódást fog okozni.
Nem gáz, ez ráutaló magatartás arra, hogy leteperhet.
Ha meg esetleg nem kellenél neki, akkor játszhatja az idiótát, hogy ez igazán kedves volt tőled, hogy örül, a szexi látványnak. Szóval rosszul nem sülhet el.
Minden férfi örül az ilyen meglepinek.
A szüzességed meg addig fog szerintem tartani. 👌🤭🤭
F
"barátság-extrákkal" -> támogat pénzzel netán? xD
Ha van egy kis esze a szülinapján inkább egy nővel fog dugni, aki le is fekszik vele.
Én oda lennék egy ilyen csajtól!!
Nekem is lesz szülinapom nem akarsz eljönni rá? :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!