Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti fekudtetek le már nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti fekudtetek le már nagyon jó fiu barátotokkal/lány barátotokkal?

Figyelt kérdés
2020. máj. 1. 20:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú baráttal csak kinyalattam magam meg kivertem Neki. Semmi több.
2020. máj. 1. 21:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Természetesen nem.

20l

2020. máj. 1. 21:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Petting volt a maximum
2020. máj. 1. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:
56%

Persze, alap.

21L

2020. máj. 2. 07:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, többel is. Mindkét nemből mert biszexuális vagyok. A legjobb barátnőmmel a mai napig szoktunk együtt szórakozni.
nov. 12. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, de meglehet, hogy kellett volna. Nejemmel pár év után kipróbáltuk hármasban fiúval, lánnyal és négyesben másik párral, egyszer két párral is. Idővel legjobb barátunk is megtudta mindezt. Annak ellenére, hogy nagyon nyitott és őszinte kapcsolatunk volt, őt illetve őt és párját nem vettük be ezekbe a dolgokba, hiszen féltünk, rámenne a barátság. De így is ráment, mert ő, ill. ők azért sértődtek meg, mert kimaradtak mindebből. Miután haverom szingli lett és nehezen talál barátnőt, még jobban neheztelni kezdett, végül megszakította velünk a kapcsolatot. (Neki mindig nehezen ment a csajozás. Úgy látszik, az, hogy nekem könnyedén, nagyon nagy fájó pontja volt.)
nov. 13. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!