Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex közben soha nem szól, hogy mikor fog elélvezni. Miért? (bővebben)
Már beszéltem vele erről, hogy légyszi, ha közel jár az elélvezéshez, szóljon, mert nem túl kellemes ha hirtelen egy g*cisugár szétlövi a garatomat. De soha sem szól. Miért van ez?? Miért muszáj a számba élveznie?
Ő 27/F, én 24/L
Mert aki birka azt úgy kezelik a szexben is.
Senkit nem erdekel hogy te mit akarsz ha úgyis mindent megcsinálsz és elviselsz egy kis szájhuzgalas aran
Igen, szex az van.
Mostanában nagyon ritkán szoktam csinálni, mert nem szeretem az ilyen fajta meglepetéseket.
Csak mindig hangoztatja hogy szeret, mert már többször mondtam neki, hogy nekem ez így nem jó.
Vagy a fiúk orgazmus közeli állapotban nem tudnak gondolkozni/ beszélni, lefagynak?
13:
Hogy klasszikust idézzek:
Ne azt figyeld hogy mit mond, hanem hogy mit csinál.
És ez alapján iteld meg h szeret e
Nem kötözködés, de egy kicsit gondolkodj! Egyrészről pár alkalom után te is nagyon jól tudhatod, mikor fog jönni, mert a megelőző reakciókból pontosan lehet tudni. Oda kéne figyelned rá.
Másrészt amikor közeleg az orgazmushoz, pont azt vetné vissza azzal, ha elkezdene "beszélgetni" a célban. Elrontaná. Nem is tudna értelmesen megszólalni. Figyelned kéne, egyértelmű fizikai jelek vannak.
Harmad részről: nem tudom, mi olyan nagy probléma azzal, hogy ne rontsd el az élvezetét, a beteljesülést, az orgazmusát. Igen, muszáj oda! Ott van, az öröm felé halad, célbaér végre, örül neki, élvezi. Miért rontod el? Undorodsz a saját párodtól?
42/f
Figyelj, ne a legrosszabbra gondolj egyből, nagyon nehéz extázisban gondolkodni mikor már csőre töltötted neki a cuccot (ugyan ezért nehéz kivenni időben a punciból, nagy gyakorlat kell hozzá), én megmondanám neki hogy addig nem csinálod neki amíg nem fog szólni előtte, ebbe úgyis belemegy mert szereti ha könnyítesz rajta
Ha megint nem szól akkor kis kényszerihenő:)
Amúgy hány évesek vagytok? Le se akarod nyelni vagy csak tudni akrsz róla mielőtt elmegy? Próbáld egy kicsit jobban markolni az ujjaiddal akár, nekem mindig érezni szokták mert elkezd lüktetni azt mondják. Illetve sok esetben hallani is lehet ha már majdnem a csúcson van a féri (fordítva is igaz ez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!