Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elélvezni mert nem szeretem magam?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. 1 éve vesztettem el a szüzességem. Sosem maszturbálok mert nem tudok felizgulni. Nem szeretem magam, ha fantáziálok az jut eszembe hogy a párom úgyis talál nálam jobbat. Pszichésen egyszerűen ezt nem tudom legyőzni. Ha barátom ér hozzám tocsogok, de akkor sem megyek el. Így hogy masztizni sem tudok esélyem sincs megismerni a testem és elélvezni. Próbáltam már minden, egyszerűen egyedül nem megy.2020. febr. 8. 19:26
1/3 anonim válasza:
Muszáj leszel legyőzni ezt, és elkezdeni masztizni.
2/3 érdeklődő35 válasza:
Barátoddal beszéltél m@r erről?
Van olyan konkrét dolog amit nem szeretsz magadon, vagy csak a félelem, hogy biztos van nálad jobb?
3/3 anonim válasza:
Ilyen esetekben érdemes ellátogatni egy pszichológushoz. Az a baj, hogy hiába tudod, hogy mi lehet a probléma, ahhoz, hogy meg tudd oldani, kívülről kell rálátni a helyzetre plusz egy szakember tud olyan technikákat tanítani / ajánlani, amik ezt teljesen képesek megoldani. :)
Hasonló helyzetben jártam én is (csak férfiként). Fel tudtam izgulni, de ahogyan az akkori párom hozzám ért, kapásból lelankadtam, pedig nagyon kívántam őt. Erre ment rá a kapcsolat... Azóta elmentem szakemberhez és minden rendben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!