Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elélvezni. Mi lehet a gond? Lány vagyok. Esetleg mondotok jó technikákat?
Szia!
Nem mindenki tud elélvezni egyébként, lehet te egy vagy közülük. Vagy lehet csak partnert kéne váltanod. Énsem tudtam amíg egy olyan fiúnál voltam leragadva, aki nem értett a szexhez. Aztán jött valaki aki megmutatta mi a jó.
Először is tényleg fel kell izgulni. Lelkileg, testileg akarni kell a másikat. (Ha nem nedvesedsz, akkor valamelyik síkon nem állsz készen. Több előjáték, ráhangolás segíthet.)
Tudatosítsd magadban, hogy márpedig elengeded magad és megéled az érzéseket. Nem szabad félni megélni az orgazmust.
Pózokat kell próbálgatni, kommunikálj a partnereddel, milyen tempó, szög a a legjobb neked.
Nekem pl. kell 20-30 perc, mire átélem. Szóval nem árt, ha a másik fél kitartó.
Próbáld magadnak, és utána tudni fogod mit szeretnél:))
18L
Ez tipikusan partner kérdése. Ha olyannal vagy aki nem tud változtatni, pedig neked nem olyan jó ahogy csinál bármit, akkor rossz sráccal vagy.
Én még akkor is változtatok sok mindenen amikor ugyanazzal a nővel vagyok, akár huzamosabb ideig. S ha bejön nyertünk, ha nem kiderül és az nem vált be.
Nálad mi a helyzet? Első pasid? Első szexed vele volt?
43f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!