Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, vagy más is járt így, esetleg mindig így van? Mindig van valami gond a partneremmel, velem van baj?
Nő vagyok, eddig 4 szexuális partnerem volt, de mindig volt valami gond, ami miatt elment a kedvem az egésztő majdnem évekre.
Az első túl sokáig bírta, ráadásul állandóan váltogatta a pózokat ami miatt nem tudtam elmenni. Már 20 perc után untam (kb 1 órán át tartott) , de még tapasztalatlan kis hülye voltam hogy megbeszéljük, meg egyáltalán hogy összejöttünk, mert pár hét után szó nélkül tűnt el.
A másodiknál korai magömlés volt a gond.
A harmadiknak túl nagy volt a méret és az óvszer miatt lelankadt.
A legutóbbinál lelankadt menet közben, rendszeres volt.
A 3 férfiról kiderült vagy úgy sejtem hogy csak szexet akart. Én gondolom csak hogy másoknak simán megy a szex? Velem van a baj? Állítólag nem vagyok csúnya, amúgy meg minek jönne össze velem valaki ha nem tetszem, vagy én vagyok naív? Már nincs türelmem kínlódni a férfiakkal meg a szexszel, már nem tudok megértő lenni, meg nyugtatni meg bíztatni a másikat. Mindig ilyen ez, vagy csak én járok így?
Igen, sok ember jár sokféleképpen.
Ennyiből honnan tudnánk rendes választ adni?
1. Te nem tudtál kommunikálni, hogy máshogy szeretnéd, szóval valamennyire a te hibád, ne a pasit hibáztasd amig el se mondod, mit szeretnél.
2. Oké, és vajon mennyi mindent tetettek ellene? Te vagy ő, vagy mindketten foglalkoztatok a problémával?
3. Ha neked túl nagy a méret, és azért neked nem jó, akkor az nem bizalmi, meg türelmi kérdés. Egyébként nem tudjuk, vajon miért lankadt le neki az óvszertől, beszéltetek-e róla. Ha csak szexet akart, nyilván mind1, ha neked ez nem tetszik, odébbállsz.
4. Vajon miért lankadt le? Fogalmunk sincs, mit csináltok.
Sok embernek van problémája, rossz tapasztalata a szex közben, férfiaknak, és nőknek is.
Ha mindenki így gondolja, hogy ő már nem akar kínlódni senkivel, nem akar türelmes lenni, mert volt 4 rossz tapasztalata, akkor mégis merre menne minden kapcsolat?
Lehet neked is türelem, megértés kell majd a férfitől, mert ugye össze kell szokni a szexhez. Nem lehet ennyire tolerancia nélkül és fusztrációval csinálni.
Szerintem a türelemre mindenképp szükséged lesz, nem egy romantikus filmben élünk, ahol minden tökéletes. Figyeld, még szex elött is, hogy vajon mennyire azonosak a szexuális elképzeléseitek a másikkal, legyél kommunikatív, ha valamit szeretnél.
Esetleg kicsit előtte beszélgetni kéne a szexualitásodról velük. Mesék, szexsztorik, megszokhatnák, hogy hogy csinálják, meg efféle huncutságok.
Ha ez nem megy, akkor irányítsd őket az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!