Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg egy létező védekezési módszer?
Barátom mondta hogy semmit nem érez gumival, ezért úgy szeretné csinálni, hogy egy kis ragasztó csíkot tesz a farka hegyére. Nem poénkodom tényleg ezt mondta, de nekem nagyon bizarrul hangzik... Azt mondta haverjai mondták neki, mert ők is egy kis szelet szigetelő szalagot tesznek a hegyre és így nem kaphat elovaladekot se a barátnőjük.
Mit gondoltok erről? Csak nekem fura?
Ez egy baromság. Vagy őt szivatták ezzel a haverjai, és meg akarják nézni, tényleg annyira hülye e hogy meg is teszi? Vagy ő szivat téged. Mondd neki hogy ragassza le, aztán verje ki ott előtted, hogy lásd mennyire nincs igaza.
Gumiban nyilván másabb de nem értem a pasikat mit vergődnek ezen?? elvárnák hogy egy nő mérgezze magát bogyókkal, vagy mindenféle vackot fel tetessenek csak hogy nekik jobb legyen. Minden pasi volt már nővel, az első szexnél azért kell a gumi, hiába szed a nő bármit, az nemi betegség ellen nem véd. Ha a sok elsőnél ki bírják, akkor bírják ki utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!