Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg egy létező védekezé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg egy létező védekezési módszer?

Figyelt kérdés

Barátom mondta hogy semmit nem érez gumival, ezért úgy szeretné csinálni, hogy egy kis ragasztó csíkot tesz a farka hegyére. Nem poénkodom tényleg ezt mondta, de nekem nagyon bizarrul hangzik... Azt mondta haverjai mondták neki, mert ők is egy kis szelet szigetelő szalagot tesznek a hegyre és így nem kaphat elovaladekot se a barátnőjük.

Mit gondoltok erről? Csak nekem fura?

2020. máj. 1. 12:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kábelf.@szúak, ő is meg a baráti köre is.
2020. máj. 1. 13:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy baromság. Vagy őt szivatták ezzel a haverjai, és meg akarják nézni, tényleg annyira hülye e hogy meg is teszi? Vagy ő szivat téged. Mondd neki hogy ragassza le, aztán verje ki ott előtted, hogy lásd mennyire nincs igaza.

Gumiban nyilván másabb de nem értem a pasikat mit vergődnek ezen?? elvárnák hogy egy nő mérgezze magát bogyókkal, vagy mindenféle vackot fel tetessenek csak hogy nekik jobb legyen. Minden pasi volt már nővel, az első szexnél azért kell a gumi, hiába szed a nő bármit, az nemi betegség ellen nem véd. Ha a sok elsőnél ki bírják, akkor bírják ki utána is.

2020. máj. 1. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
A következö ökörsége az lesz, hogy ledugozza a hugycsövét? Na neeee!
2020. máj. 1. 18:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Az nem válik be, de ha pillanatragasztóval összeragasztja talán 😂😂😂
2020. máj. 2. 09:17
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egy jó védekezési módszer, ha nem dőlsz be ilyen marhaságnak.Ha a barátod semmit nem érez gumival, akkor eddig el sem élvezett, vagy nem igaz amit mond. De javaslom ha mégis belemennél, tegyetek előtte egy ellenpróbát. Ha erősen vizelned kell, tegyél a puncidra egy kis szelet szigetelő szalagot, a pasidat fektesd le, guggolj az arca fölé és ereszd el a vizeletedet. Ha nem vállalja a próbát, akkor nem hisz benne, csak át akart verni. Ha meg vállalja és hugyos lesz a képe, akkor nem működik a dolog. Nem tudom hány évesek vagytok, de ha ennyire felelőlen a pasid, akkor legyél biztos a lakcímében, mert könnyen becsúszhat a gyerek, azt meg egyedül felnevelni drága mulatság.Azzal is kecsegtetheted, ha becsúszik a gyerek, jó apa lesz, mert te terhesség megszakítást semmi esetre sem vállalsz. Remélem jó ötleteket adtam!
2020. máj. 2. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!