Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki úgy szexel a párjával hogy nem használ gumit és tablettát sem de arra nagyon ügyel hogy ne élvezzen bele a párjába és naptárt használ? Mennyire bevált védekezési módszer?
20 éve így védekezem ha tetszik másnak ha nem.
1. Nem szeretem a gumit, szeretkezzen más zokniban...
2. Nem akarom, hogy a partnerem mérgezze a szervezetét!
Ha időben kiveszed, és valóban kiveszed...
Tehát nem erekcióra veszed ki hanem előtte, és kézzel, szájjal folytatja a partnered, akkor csak 0,02 százalékkal lesz nagyobb az esélyed mint a tablettával!
Ha pedig még számoltok is, és elkerülitek azt a pár napot, akkor még az is csökken.
Csak gondolj bele, hogy az emberek nagyon nagy többsége hónapokig próbálkozik, hogy legyen baba, és még is van sok olyan, hogy durva, 3havi oltás mellett lesz valaki terhes.
#7 Erekció: amikor feláll a cerka.
Ejakuláció: elélvezés, magömlés. Szerintem te erre gondoltál. Illene megtanulni legalább pár alap kifejezés jelentését, ha már szexualitás témában osztjuk az észt.
És bizony jóval nagyobb az esély teherbeesésre így, ahogy ti csináljátok, nem kéne erre buzdítani/csábítani a felelőtlen vagy tudatlan embereket, akik aztán szaladgálnak abortuszra.
#7:
Én ezt nagyon pontosan tudom...
Te tudod mi az a T9, esetleg predektív szövegbevitel?
Esetleg fáradtság, oda nem figyelés mert közben munka, vagy vezetés közben?
Nem, nem a helyesírást rontottam el okos János...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!