Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekelne, hogy szex közben a megszakítás az mennyire bevált módszer?
A megszakítást nem védekezés, szerintem csak felelőtlenség. Mivel az előváladéktól is lehet a nő terhes.
Szóval szerintem egy óvszer még mindig olcsóbb és biztonságosabb, mint a megszakítás.
Egyébként mekkora a lehetősége? Vagy igen, vagy nem. Ennyi.
Ha nem akarsz idő előtt gyereket, akkor VÉDEKEZZ NORMÁLISAN! A te érdeked. :)
Önmagában nem túl biztos módszer, főleg a nő szempontjából, mert nem tudhatja, hogy a pasi engedte e el magát valamennyire, és az előnedvekben is előfordulhat spermium.
Minek 4-5 centit behatolni, főleg védekezés nélkül? Egy férfi vagy vágjon gerincre egy csajt, és elégítse ki, vagy maradjon a pettingnél.
Egyébként mennyi idős vagy? Addig ne dugdosd sehova, amíg elég idős és bátor nem vagy venni egy kotont.
az a 40 előfordulás sem úgy lett, hogy 1 alkalom volt csak,hanem kb 1 éves felmérés. 1 év alatt meg akár 200x is lehet szexelni.
Én már rengetegszer csináltam így,sosem lett belőle terhesség,de hozzáteszem, hogy nekem mindig volt zavar a ciklusomban.
ember fuggo.
en tobb eve ezt csinalom.
es szerintem nem lehet valami jo spermam.
mivel eddig nem nagyon ejtettem teherbe senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!