Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a párom, gyerekes vagyok. Most nagyon sértve érzem magam, szerintetek igazam van?
Minden évben gyerekkorom óta kijártam a majálisra, egyszer sem maradt ki soha. Idén viszont ahogy tudjátok sajnos, minden zárva és egyszerűen nem tartják meg, ami nekem nagyon nagy szív fájdalmam, mert mégiscsak egy több mint 19 éves szokás ért véget így.
Ezen elindulva jött az ötlet hogy legyen saját programunk és bár sokat beszéltünk már róla, hogy egyszerűen nem bírom ki, megőrülök ha nem próbáljuk ki popsiba barátnőmmel, de már hónapok óta beszélünk róla és azt mondja lehetetlen hogy valaha is oda betegyem neki és már hallani se akarja.
Ma viszont kitaláltam a tökéletes tervet és elé álltam barátnőmnek és megmondtam, hogy : ha ma nem lesz hivatalos Majális, akkor mi megcsináljuk a sajátunkat, aminek a neve Anális-Majális lesz. Először nevetett egyet, aztán azt mondta gyerekes vagyok, többet várna és hogy álmodik a nyomor.... Na ezek nekem nagyon betettek és most haragszom is rá, és addig amíg nem kér bocsánatot nem fogok enni a kajabol amit készít.
Szerintetek jogos hogy, kiakadt? Kinek van igaza? Én csak fel akartam dobni a mai napot, legalább kreatívkodtam...
24F és 21L
Ez így kicsit gyerekes a reszedröl ez a majalis dolog nem a baratnöd tehet rola.
Viszont ha nem szeretne ne eröltesd annal rosszabb lesz. Aki ezt nálam eddig felhozta mondtam hogy nem akarom kiprobalni ha nem tetszik ott az ajtó. Volt aki kiment az ajton de nem bantam meg. A popomat tessék békén hagyni! En a csajod helyébe ezt tettem volna mondtam volna ha ez nem tetszik mehetsz amerre latsz es keress olyan lanyt akivel análozhatsz kedvedre. Mas a szexualitasotok hosszú tavon nem lesz ez jó!! Ha nem megy bele elöbb utob felre lepsz valaki olyannal aki benne van.... de akkor mi ertelme a kapcsolatotoknak??? 26l
Mondta az elején hogy majd egyszer ki akarja próbálni? Ahogy olvastam nem. Akkor ne erőltesd, és ne legyél már ennyire gyerekes.
Minden nő maga dönti el, akarja e vagy sem. Elmondta hogy nem akarja...fogadd el..ha neked annyira nagy szükséged van rá, akkor hagyd békén szegény lányt, és keress mást. Mert előbb utóbb az ilyenek félre lépnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!