Ez tényleg gyerekes durca vagy nekem volt igazam?
Figyelt kérdés
Bemutattak egy lánynak, jól elvoltunk, gondoltam, ebből lehetne több is. Már a beszélgetés során szóbakerült egy közös séta, akkor még nagyon helyeselte. Aztán bejelöltem FB-on, visszaigazolt, chateltünk, ott már konkrétan el is hívtam. Először igent mondott, aztán később elkezdett alkudozni (ne oda, ne akkor, stb.), majd végül lemondta az egészet, később már azt is megtudtam, hogy "ő nem akar komoly kapcsolatot". Ezzel töröltem is FB ismerőseim közül, hiszen minek, ha már ki is kosarazott. (Fene kíváncsi a "szerelmes idézetek" és hasonló posztolt b_romságokra.) Ő ezt szóvá tette.
Egyesek szerint ez durca, mások szerint érthető reakció. Szerintetek?
2013. nov. 19. 22:52
1/3 anonim válasza:
Hát ez hülye.. mit foglalkozik veled ha már egyszer visszautasított?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!