Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta a párom, gyerekes vagyok. Most nagyon sértve érzem magam, szerintetek igazam van?
Minden évben gyerekkorom óta kijártam a majálisra, egyszer sem maradt ki soha. Idén viszont ahogy tudjátok sajnos, minden zárva és egyszerűen nem tartják meg, ami nekem nagyon nagy szív fájdalmam, mert mégiscsak egy több mint 19 éves szokás ért véget így.
Ezen elindulva jött az ötlet hogy legyen saját programunk és bár sokat beszéltünk már róla, hogy egyszerűen nem bírom ki, megőrülök ha nem próbáljuk ki popsiba barátnőmmel, de már hónapok óta beszélünk róla és azt mondja lehetetlen hogy valaha is oda betegyem neki és már hallani se akarja.
Ma viszont kitaláltam a tökéletes tervet és elé álltam barátnőmnek és megmondtam, hogy : ha ma nem lesz hivatalos Majális, akkor mi megcsináljuk a sajátunkat, aminek a neve Anális-Majális lesz. Először nevetett egyet, aztán azt mondta gyerekes vagyok, többet várna és hogy álmodik a nyomor.... Na ezek nekem nagyon betettek és most haragszom is rá, és addig amíg nem kér bocsánatot nem fogok enni a kajabol amit készít.
Szerintetek jogos hogy, kiakadt? Kinek van igaza? Én csak fel akartam dobni a mai napot, legalább kreatívkodtam...
24F és 21L
Te nem férfi vagy, hanem egy hisztis, sértődős kisfiú.
Ha nem akarja popsiba, akkor nem lesz. Ha eszel a kajájából, ha nem.
Nőlj fel végre!
L
Itt most nem arról van szó, hogy ki éhezik, vagy ki nem, hanem látja ezen keresztül, hogy igenis rosszul esett amit mondott, és illik bocsánatot kérni , esetleg kompenzálni azzal hogy mégis belemegy a dologba ...
Semmiképp nem hisztis vagyok, ebből már kinottem rég, csak vannak még vágyai egy férfinek, neked is biztos volt hogy kértél valamit a párodtol, gondolj csak vissza
De arról is szól egy kapcsolat hogy a páromnak a legjobbat adjam! Mindig elkenyeztetem mindennel ezért gondoltam hogy ő is simán megtehetné ezt nekem
Te tényleg kicseszett gyerekes vagy 😂
És még elvárnád, hogy bocsánatkérés gyanánt bele menjen az análba. Csajod helyébe kivágnálak mint macskát szarni..
De most mondd hogy te soha nem kértél semmi hasonlót a párodtol...
Természetesen az a legfontosabb nekem, hogy ő neki jó legyen , szóval óvatosan és odafigyeléssel, sikositoval csinálnám.
Férfiak, továbbra is, van aki tud azonosulni ezzel amit kértem? Mégis majális van, legyen már különleges ez a nap, mert így olyan mintha karácsony lenne ajándékok nélkül. Szerintetek nincs igazam?
Popsiszex nélkül élni, nem is tudom már milyen lehet.
Nem próbáltam 20 éves korom óta.
Részvétem.
Viszont a remény hal meg utoljára!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!