Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen szituációban lányként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen szituációban lányként hogyan utalhatnék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú haverom. Úgy érzem, elkezdtem iránta többet érezni, mint barátság. Neki még nem volt barátnője, és elég kényes téma neki a lányok. Viszont a kapcsolatok hogy ki kivel jár érdeklik.Suliban és sulin kívül is rengeteget vagyunk együtt, napi szinten keres hogy dumáljunk. Amikor mondták hogy mindenki keressen laborpartnert magának akkor ő mosolyogva rám nézett és együtt dolgoztunk onnantól kezdve mindig. Úgy érzem, én is szimpatikus vagyok neki. Holnap lehetőségünk lesz arra, hogy kettesben legyünk, és nem tudom hogy esetleg hogyan kellene utalnom vagy mondanom, hogy bejön nekem. Valami ötlet valakitől? Nagyon hálás lennék..

19/L

2020. ápr. 30. 23:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Utalni általában neten keresztül szoktak bankszámláról, de lehet bankból is.
2020. máj. 1. 00:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Ahjj :( Nem így értettem... akkor hogyan jelezhetném a gyengébbek kedvéért?
2020. máj. 1. 00:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor minek írsz kommentet?
2020. máj. 1. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél fel valami szexisebb ruhát, hogy úgymond leessen neki a dolog és tegyél véletlen érintéseket.
2020. máj. 1. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézz a szemébe és vedd fel a legcsábosabb mosolyod. Dícsérj meg rajta valamit hogy szerinted milyen jó pasi. Hagyj neki 5-6 percet hogy emésztődjön benne a gondolat és biztatásnak vegye. Utána nincs más dolgod csak kivárni a megfelelő helyet, pillanatot jó mélyen a szemébe nézni és... hajolj közelebb utána már megy a csók magától, csak ügyesen :)

S tedd át a kérdésed a tini rovatba :)

2020. máj. 1. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Holnap kettesben lesztek?

Nézzetek egy filmet, aztán csak bújj hozzá. Ha mondani nem tudod egyszerűen csak csináld, amit tenni szeretnél

2020. máj. 1. 00:26
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon egyszerű! Fogd meg a péniszét és smárold le.
2020. máj. 1. 00:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Már túl vannak rajta, már holnap van
2020. máj. 1. 00:40
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon bejösz nekem.

Ba dumm tss

2020. máj. 1. 07:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Vegyem fe vamami szexi ruhat.Olyat ami nem mindennapi.Picit riba.nckodj,kellesd magad :D. Amikor valamirol beszel te csam a szeme nezz folyamatosan es mosolyogj.
2020. máj. 1. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!