Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen szituációban lányként hogyan utalhatnék?
Van egy fiú haverom. Úgy érzem, elkezdtem iránta többet érezni, mint barátság. Neki még nem volt barátnője, és elég kényes téma neki a lányok. Viszont a kapcsolatok hogy ki kivel jár érdeklik.Suliban és sulin kívül is rengeteget vagyunk együtt, napi szinten keres hogy dumáljunk. Amikor mondták hogy mindenki keressen laborpartnert magának akkor ő mosolyogva rám nézett és együtt dolgoztunk onnantól kezdve mindig. Úgy érzem, én is szimpatikus vagyok neki. Holnap lehetőségünk lesz arra, hogy kettesben legyünk, és nem tudom hogy esetleg hogyan kellene utalnom vagy mondanom, hogy bejön nekem. Valami ötlet valakitől? Nagyon hálás lennék..
19/L
Nézz a szemébe és vedd fel a legcsábosabb mosolyod. Dícsérj meg rajta valamit hogy szerinted milyen jó pasi. Hagyj neki 5-6 percet hogy emésztődjön benne a gondolat és biztatásnak vegye. Utána nincs más dolgod csak kivárni a megfelelő helyet, pillanatot jó mélyen a szemébe nézni és... hajolj közelebb utána már megy a csók magától, csak ügyesen :)
S tedd át a kérdésed a tini rovatba :)
Holnap kettesben lesztek?
Nézzetek egy filmet, aztán csak bújj hozzá. Ha mondani nem tudod egyszerűen csak csináld, amit tenni szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!