Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok között hány százalék aki szeret szopni és nem finnyáskodik?
Figyelt kérdés
Volt már olyan csajotok aki nem csinálta? :(2020. ápr. 30. 22:05
2/9 anonim válasza:
Én szeretek sz*pni, de nem mindenkit, és alap a higiénia!
3/9 anonim válasza:
Sok lány szereti csak nem mindegy kivel és az sem, hogy milyenek a körülmények. Előjátéknak is tök jó meg minden csak az azért sok lánynak nem esik jól ha a pasi csak egy cumit akar a csaj meg le van szarva
4/9 anonim válasza:
A páromat szeretem, mert imádok örömet okozni, nem vagyok finnyás. Szerintem sokan vannak még így vele, a szájba élvezés/lenyelés az ami már sokaknak problémásabb
6/9 anonim válasza:
Nagyrészt szeretik csinálni a nők de szükséges hozzá a kölcsönös bizalom és a higiénia. De a legfontosabb a viszonzás bármilyen formában
F30
7/9 anonim válasza:
80-90% - de nem bárkit, hanem a párját akit szeret (vagy olyan partnert akiben megvan a bizalom).
8/9 anonim válasza:
Nekem minden barátnőm imádta. És ez alapból szerintem teljesen rendben van. Ha a pasi ápolt tiszta,minden csaj örömmel veszi a szájába!
9/9 anonim válasza:
A barátomat szeretem (mást nem szoktam), engedem , hogy a számba élvezzen és le is nyelem
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!