Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz lenne nektek fiúk, ha a barátnőtöket annyira nem elégítitek ki, hogy már masztizni kényszerülne?
Nem kérek priviket!
A barátom kb heti 1x elégít ki,már beszéltem róla vele,hogy többet igénylek,de csak pár napig emlékszik rá azután minden a régi. PEdig ő napotna 2x is elélvez...úgyhogy már elekzdtem otthon masztizni amíg ő a másik szobában volt. Gondoltam legközelebb lehet szólok is neki,hogy masztizok,ha már te képtelen vagy kielégíteni...
Nem tudom másoknál is így van,hogy a férfi ritkán elégíti ki a nőt?? Ha összeköltözés lesz akkor hogy oldajam meg a masztit? Előtte kezdjek neki??
Ezeket hogy lehet tisztázni,hogy értessem meg vele megint ,hogy nekem nem jó ez így.
Gáz - mi a francért akarsz vele összeköltözni???
Az természetes és szükséges hogy elmondod neked mi a jó, beszéltek a szexről, a szexualitásról, az viszont übergáz hogy valaki lesz.ja, nem foglalkozik vele. Igazi Férfinek egy idő múlva magától kellene ráéreznie külön kérdés nélkül neked mi a jó.
Dobd ki a pötst és kezdj normális pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!