Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz lenne nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz lenne nektek fiúk, ha a barátnőtöket annyira nem elégítitek ki, hogy már masztizni kényszerülne?

Figyelt kérdés

Nem kérek priviket!

A barátom kb heti 1x elégít ki,már beszéltem róla vele,hogy többet igénylek,de csak pár napig emlékszik rá azután minden a régi. PEdig ő napotna 2x is elélvez...úgyhogy már elekzdtem otthon masztizni amíg ő a másik szobában volt. Gondoltam legközelebb lehet szólok is neki,hogy masztizok,ha már te képtelen vagy kielégíteni...

Nem tudom másoknál is így van,hogy a férfi ritkán elégíti ki a nőt?? Ha összeköltözés lesz akkor hogy oldajam meg a masztit? Előtte kezdjek neki??

Ezeket hogy lehet tisztázni,hogy értessem meg vele megint ,hogy nekem nem jó ez így.

2020. ápr. 30. 11:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, ilyen emberrel ne költözz össze. A szex a kölcsönösségről szól, ő önző. Hiába beszéltél vele nem hajlandó változtatni, nem érdemes vele maradni.
2020. ápr. 30. 11:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Összeköltözés után szerintem még kevesebb lesz köztetek a szex, ha már most is ilyen. Az ilyen férfi önző, nem érdemli meg, hogy az idődet rá pazarold. Már bocsánat.

22N

2020. ápr. 30. 11:31
 3/12 A kérdező kommentje:
de ti külön szóltok neki miután kielégítettéek,hogy figyi most én jövök? vagy magától csinálja??
2020. ápr. 30. 11:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő ilyen. Nem fog változni. Kukázd mi és keress mást
2020. ápr. 30. 11:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ha pl ha túl gyors volt az első menet és valamiért nincs második vagy tudomisén, mindig magától teszi a dolgát. Ritka, amikor nem tudok én is elélvezni együttlétek során.
2020. ápr. 30. 11:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a párom masztizik, semennyire nem gáz (mi gyakori szex mellett is szoktunk). Az, hogy ritkán nem elégítem ki, nem figyelek az élvezetére, igényeire, mondanivalójára, az viszont nagyon gáz lenne rám nézve.

29F

2020. ápr. 30. 11:54
 7/12 A kérdező kommentje:

szerintem is gáz!

Azóta nekem sincs kedvem őt kielégíteni. De persze szerinte az én hibám,mert mindig kellene szólnom neki,hogy héééé most elégíts ki. Szerintem gáz.

2020. ápr. 30. 12:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Érthető, az ember egy idő után bele tud unni nagyon. Az is probléma, ha a feleknek nem ugyanakkora a szexuális igénye és az is, ha a felek nem figyelnek a másikra.
2020. ápr. 30. 12:50
 9/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem az össze cuccolást még gondold át!

Ezt a srácot nagyon hidegen hagyja, hogy te mire, és mennyiszer vágysz!

Egy normális férfi mellett csak akkor masztinál ha szeretnél, nem pedig azért mert nem ér hozzád rendesen.

Normál esetben, 1 igazi férfi, úgy kinyal téged, hogy senki szükséged nincs a kényszer masztira.

Hidd el!

F

2020. ápr. 30. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem a maszti a gáz hanem hogy nem érdekli mi az igényed. F.
2020. ápr. 30. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!