Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a oárotok kb hány perc alatt tud titeket orálisan a csúcsra juttatni?
Figyelt kérdés
Ugyan ez a kerdesem vidszafele is, lanyok, ha a celotok az hogy minel hamarabb menjen el a parotok, kb mennyi idore van szuksegetek?2020. ápr. 30. 00:27
1/12 anonim válasza:
A legrövidebb idő ami alatt a partnerem elment olyan 2-3perc volt.
2/12 anonim válasza:
Hát ha jól csinálja a csaj, akkor 5 perc kell azért.
F
3/12 anonim válasza:
Nekem olyan 10 perc kb átlagosan.
5/12 anonim válasza:
Valószínűleg az előttem szóló, most nagy kihívást akar jelenteni a nőknek... 😀
"Eddig csak egy, na majd én meg mutatom" 😀
Nem rossz taktika,🤔 elképzelhető, hogy van ilyen buta csaj.
Csekély, de még eshet.
😀😀😀
F
6/12 anonim válasza:
Ok. de tényleg csak egynek sikerült.Kézi és vaginális izgatás közvetlenül nem előzte meg.Nagy kémia volt.
9/12 anonim válasza:
Neke meg nem volt reszem jo oralban :( Nagy ritkan a baratnom leszop,feleventte 2x.Nem igazan erzek semmit szopas kozben vagy nem tudom..Kb 10-15p
En kinyalom szex elott is meg akkor is ha nem szexelunk es ujjazom is.Ujjazasnal hamarabb elmegy,kb 15-20perc.Nyalasnal kb 20 de kozben szoktam ujjazni is.
19F
10/12 anonim válasza:
Nekem sajnos sose sikerült eljuttatnom a csúcsra orálisan. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!