Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyen a nő ha az egész szex a férfi részéről csak fél perc és már el is ment?
Nincs előjáték
Nincs masodik menet
Hagyja ott a pics*ba :D legalábbis én ezt tenném :D
24/N
2 választásod van.
Vagy beletörődsz, vagy elhagyod.
Ez ellen te nem tudsz mit tenni, ha a párod nem erölteti meg magát.
L
Beszéld meg vele, hogy ez így nem működik es változtasson.
És itt ne jöjjön azzal a dumával hogy de ő ilyen, így fogadd el meg ezek a baromságok. Szép is lenne ha egy párkapcsolat így működne, de a rendes kapcsolatokban a felek változnak, egymáshoz csiszolódnak. Az hogy később élvezzen el, tanulható. Ha nem akar semmit tenni, nem szeret, csak egy önző barom, aki nem érdemli meg az idődet. Nyilvánvalóan a jelenlegi állás szerint nem vagy neki fontos, mert ő nem elégít ki téged, csak a saját orgazmusa érdekli. És ez így nem jó.
Tehát vagy megbeszélitek, vagy elválnak útjaitok. Ugyan ki akarna egy olyan kapcsolatban élni, amiben nem tud kielégülni mert a másik nem is figyel rá, csak bedug, kihúz aztán szevasz-tavasz?
Én már biztosan régen kidobtam volna a helyedben.
Van kicsi szád, orál helyett beszélgetésre is használhatod, nem fog megsértődni.
Ha meg igen, hagyd ott a picsbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!