Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti hanyszor elegititek ki a parotokat oralisan? Ugy hogy el is megy, tehat nem a szex elotti par perc cumira gondolok
Az ex baratnom nem akart leszopni pedig azt mondta mikor osszejottunk (sok egyeb mas mellett:D) pedig teljesen apolt vagyok, nem is kicsi a repa se, igazabol meg mindig nem ertem miert
De sokszor mondogattam neki es vagy elharitotta hogy “majd oke”, vagy volt hogy lecseszett hogy mindig ezzel jovok, pedig volt hogy egy honapig fel se hoztam a temat, es soha nem volt hogy minden nap kerleltem volna vagy hasonlo
Igazabol ez miatt erdekelne ti hanyszor teszitek ezt meg a parotoknak. Soha nem kertem hogy nyelje le, se barmi durva dolgot, meg csak azt sem hogy hadd menjek el tole, megelegedtem volna heti parszor ha csinalja egy kicsit mert szeret es mert tudja hogy jol esik, de nem
soha nem kell arra kernie, hogy ugyan szo*pj már le
mindig magamtól kezdem el csinálni, tok spontan jon az egesz
igy eleg sokszor “meglepem”
Engem sem akar a baratnom.Nem csa sponta szex nekul de meg elojateknal sem..Mondjuk en soha nm is kerrtem,en nm eroltetem.Ha akarja csinalja es ha nem akkor nem.En viszont keres neljul megujjalom(barhol legyunk) es otthon ki is nyalom..
20f
Ott a pont a 7-esnél! Tökéletes,gratulálok,igazi kis tündérke lehetsz. :) Irigylem a barátod..!
Egyébként a kérdező nagyon normális srác. Az is képben lehet hogy a barinője csalja,és két farkat nem akar kényeztetni. Simán benne van a pakliban. Alapból szinte minden csajszi szereti az orált,szóval lehet otthon nem szereti,de a szeretőjét meg minden nap kummantja. Sajnos ez is elképzelhető. Ha tetszik ha nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!