Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lányt mennyire fognátok el?
ma 20:15
Csak azok a nők az ilyenek akik nem kaptak pozitív visszajelzést olyan személytől akinek a veleménye fontos.
Én beszéltem már le mutétről nőt, igaz, hogy az pusztán logika volt, ami eljutott a szürke állományáig.
De alapból egy A mellű nő is lehet szép, és nem elsősorban azért mert A mellű, hanem mert a barátnő elmondása szerint nem Buta. És ez sokkal de sokkal vonzóbb tud lenni mint egy mell, nekem.
És ha az illető is azt látja hogy nem a melleivel kell. Foglalkoznia akkor nem is. Lesz neki már olyan fontos az a műtét.
Aranyos hogy leendő feleség, barátnő lett hirtelen. Ha más nem menne, legalább ez picit megmosolyogtatja majd.
Kedves utolsó, sajnálom hogy elutasítottak és emiatt incelként viselkedve véleményt nyílvánítasz, mikor láthatóan nem a kérdésre válaszolsz. Nem biztos hogy mindenki szét akarja töltetni a száját, meg piercinget rakatni magába. El kell szomorítsalak hogy a nők többsége festi a haját valamilyen színűre, már elég régóta..
Azért egy képet lőhetnél rola, mert tényleg lecsekkolnám. Lehet hogy nem is a mellei miatt nem szólítjak le.
Pl ha olyan tekintete van ami mondjuk fkegma vagy lenéző, az nem szimpi.
De ha egy szeme van, vagy olyan orra hogy alá lehetne állni esőben, vagy kopasz, akkor tényleg bajok vannak, de nem a keblek méretével
Szép arc nem ilyen :D
Arányos arca van, nincs hatalmas orra, szerinte a felső ajkai picit kicsik de szerintem az sem vészes egyáltalán. Kopasznak nem kopasz :D Szoktunk is azzal szórakozni hogy úgy hullik a haja, mint egy macskának a szőre tavasszal de ha nem ismeri az illető akkor senki nem is gondolná, hogy hullik mert sűrű a hajkoronája. Ebbe most belegondolva, az zavarna titeket ha találnátok másnap 1-2 hajszálat a ruhátokon?
Emberekkel fogunk foglalkozni a későbbiekben, emiatt sem láttam még flegmán/lenézően nézni senkire se. Sőt inkább ő az a fajta, aki segít felvenni az aprót, ruhát ha leesik, oda mer menni egy idős hölgyhöz, hogy megkérdeze van-e valami gond.
Kedves 20:15ös
Köszönöm a privátot, szavaiddal élve, a barátnőm nem buta ahhoz hogy f&szt találjon, mert lehet hogy nem azt keres. Lehet számodra meglepő de az ember lánya kapcsolatot keres inkább.
Ezzel nem lettünk előrébb T-T Azt tudom most hogy hullik a haja és kedves az emberekkel. Ez tök F**a és nem nem zavar a haja mert van macskám és tudom hogy milyen az amikor bokáig gázolsz a szőrben. Pár női hajszál fel se tünne.
És milyen magas? Mi a kedvenc könyve? Mit szeret enni inni? Mi az ami taszítja...
Miért kell mindent harapofogóval kihúzni? :D
Elnézést, hogy nőként beleszólok, de nekem van egy gyönyörű kolléganőm, nagyon szép arccal, sportol, kidolgozott teste van, nagyon csinos.
4 órában dolgozik a cégnél, mellette jogot tanul, nagyon okos, intelligens, művelt, vicces, eszméletlenül kedves, huszonéves nő... És műmelle van.
Egyáltalán nem akkora, hogy az természetellenes legyen, csak egy kicsit látszik rajta, hogy az, mert tényleg nagyon szép és feszes. Ma már úgy csinálják a műciciket, hogy szoptatni is lehet vele stb.
Ettől nem lett gyökér, idióta a lány, ha ő így jobban érzi magát akkor miért ne csináltathatta volna meg?
Amúgy, több éves párkapcsolatban él, tehát nem minden férfi ilyen korlátolt, hogy juj-juj műcici, az milyen gáz...
Ha tényleg ettől fog megjönni az önbizalma, hogy megcsináltatja a mellét, le sem fogja tudni vakarni a pasikat... Alapvetően nem a műmelltől lesz több vagy kevesebb, hanem attól, ahogy érzi magát a bőrében...
ma 10:29
Alapból nekem se a mű mellekkek van bajom. Voltam már mű mellű nővel aki szintén a jo ízlés határain belül csináltatott melleket és tényleg alig érződött a külömbség.
Én leginkább azon agobizálok hogy nem tudom hogy milyen mértékben javítana az önbizalomán...
Mert lehet tényleg csak annyira amennyire jól érzi magát, de lehet hogy a megye k**vája lenne utána...
Éppen ezért én azt tartom hogy elsőnek próbáljuk elfogadni amink van és utána nyúljunk ilyenformán magunkhoz
StevenUp, miért, szerinted aki kicsattan az önbizalomtól pont az fog fszról-fszra ugrálni? :D Annak nincs rá szüksége.
Elmondnám, hogy aki mindenki macája, az szarba se veszi magát, attól érzi magát jó nőnek hogy mindenki ő dugja... Nem hallottad még azt a mondást, hogy a csendes, visszahúzódó, önbizalomhiányos lányok a legnagyobb ribizlik? :D Nekem meg ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!