Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lányt mennyire fognátok el?
Figyelt kérdés
Sportosan öltözik, nincs is magy melle, de szép arca van és nagyon okos. Elképesztően segítőkész és megértő lány csak saját magával nagyon negatív olyan téren, hogy mindenáron megakarja csináltatni a mellét, mert szerinte csak akkor lesz szép. Barátnőjeként nem sokat hinne nekem, hogy ígyis akarják majd a pasik, de állítása szerint nem is igazán mennek oda hozzá bulikban sem. Tényleg nem jönnek be az ilyen lányok nektek?2020. ápr. 29. 18:59
2/39 anonim válasza:
Teljesen.
De egy ilyen lánynak nem bulikban kellene ismerkednie.
3/39 anonim válasza:
Baromian nem zavarna, hogy kicsik a mellei!
4/39 anonim válasza:
Betegesen nincs megelégedve magával. Kuka....
5/39 A kérdező kommentje:
Hát együtt járunk egyetemre, itt azért ha nem sokat tanulunk akkor a buli marad. Mikor elmegyünk szétnézni máshova, akkor gondolom miattam vagy a többiek se jönnének oda. Amikor kérdeztem akkor azt mondta, hogy régebben sokszor buszon, boltokban is leszólították és most hogy nem lett akkora melle, így biztos nem elég nőies.
Egy 20 éves lány ilyen helyeken kívül hol ismerkedne? :D Egyetem amiatt van kizárva, mert a többség lány.
2020. ápr. 29. 19:11
6/39 anonim válasza:
Ő nem jönne oda hozzám mert nem járok buliba és szerintem sokkal idősebb is vagyok mint ő, először is ő próbálja meg elfogadni önmagát.. Nem akarok itt filozofálni, néha én sem tudom milyen jódolgom van, de tegnap újra elolvastam egy riportot a ruandai népirtásról, ahol száz nap alatt közel 1000000 ember halt meg.. Szerintem őket 16 évvel a tragédia után is az érdekli a legkevésbé hogy kinek mekkora a melle. Nem akarom ledegradálni az ő problémáját hiszen mindenki számára a sajátja a legnagyobb. Én sem ismerkedem pasi ként bulikban mert az csak félre vinné az egészet.
7/39 StevenUp válasza:
Könyörgöm hozz össze vele... A kis, melleket szeretem ha okossággal párosul.
Ha bírja a fekete humort akkor gyűrűt is küldök már látatlanba
8/39 anonim válasza:
Ez alapján jónak tűnik. De mi ez a hangsúly, hogy "tényleg nem jönnek be az ilyen lányok nektek?" Talán valaki ilyen pletykákat terjeszt rólunk, hogy nem? :O
9/39 anonim válasza:
Amit leírtál róla, azzal nincs semmi baj, nekem az alapján bejönne. Az is bejön, ha okos egy lány. A mell-méreten meg nem kéne ennyit aggódnia. Nekem pl jobban tetszenek a kisebb mellű lányok, és szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Ahogy vannak kisebb és nagyobb mellű lányok, úgy a fiúk között is vannak, akik a kisebbet, és vannak, akik a nagyobbat szeretik. Sőt, szerintem olyanok is vannak, akik azt mondják, hogy inkább legyen temészetes, de kisebb, mint nagy szilikonos. Szóval szerintem fölösleges megcsináltatnia. De ha őt ez tényleg ennyire zavarja, és sokkal jobban érezné magát nagyobb mellekkel, akkor az ő döntése...
10/39 anonim válasza:
Az egész írásban egy dolgot nem tudok elfogadni: a csináltatott, mű ciciket. A többi részébe akár szerelmes is tudnék lenni. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!