Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányt találni akivel szexelhetek, de azért néha lennének közös programjaink is?
Figyelt kérdés
Szóval nem csak szexkapcsolat hanem kicsit több.
Barátnőt szeretnék leginkább, de nem találok meg szerintem alkalmatlan vagyok rá, nem vagyok menő viselkedésű, meg társasági sem. Így nem sok esélyt látok arra hogy barátnőm legyen. De azért szeretnék szexelni, meg azért néha jó lenne közös program is azzal a lánnyal.
Ilyen lányt lehet találni?
2020. ápr. 28. 22:50
1/2 anonim válasza:
Amit keresel, azt úgy hívják, hogy laza kapcsolat.
Erre lányt bárhol találhatsz a viágban. Persze csak akkor, ha tudod, hogyan kell ismerkedni.
2/2 anonim válasza:
Hát, ha csak várod hogy bekopogjon az ajtódon és nem kezdeményezel akkor sehol. A potenciális partnerek ott vannak körülötted nap mint nap, ismered őket, vagy elmész mellettük az utcán, szórakozóhelyen akárhol. Rajtad múlik, hogy odamenj, köszönj és próbálkozz (mondjuk társalgással, udvarlással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!