Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi vonz egy pasit abban, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonz egy pasit abban, hogy osztozhat a barátnőjén?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, barátommal kipróbáltuk a hármast, két nő egy pasi felállásban. Most úgy szeretné, ha két pasi egy nő lenne, képen bemutatta a barátját, hogy mit szólnék hozzá. Hát őszintén sokkal jobban tetszik az ötlet, mint két nő egy pasi felállásban, de nem értem őt miért vonzza. Kicsit olyan, mintha odaadna neki. Úgy értem vágyok rá, de ha ezt a lány szeretné meg is értem, de egy pasi miért vágyna ilyenre?

2020. ápr. 29. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem több indoka is lehet. Egyrész igazságtalannak tartaná, hogy ő lehetett egyszerre két nővel, de te nem lehetnél egyszerre két pasival? Fő a kölcsönösség.

2. Lehet neki is fantáziája, hogy lásson téged egyszerre két pasival, símán lehetséges.

3. Pasik szoktak ilyen megállapodásokat kötni, mondjuk amíg mindketten szinglik, hogy amikor becsajoznak, akkor mindenféleképpen a másikat fogják bevenni 3.nak. (Az én mostmár ex pasim egyszer próbált ezzel rávenni a 3asra, de nekem nem a komfortzónám az ilyesmi)

2020. ápr. 29. 16:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azokat is akik privátban írtak.
2020. ápr. 29. 16:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk a harmadik indok az eléggé gáz, főleg ha a pasi így bevallja, hogy van ilyen megállapodás. A barátja egyébként nagyon tetszik a kép alapján, lenne kedvem hozzá, de akkor is olyan furcsa maga a helyzet.
2020. ápr. 29. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Ne győzködd magad, szívd ki a haverját, aztán köpd a barátodra.

Tetszeni fog neki is, mert úgy is kb ennyibe veszi ezt a szart, amit ti kapcsolatnak hivtok.

Jó bulit hozzá

2020. ápr. 29. 23:31
 15/17 anonim ***** válasza:
72%
Ìrtad,hogy volt már fordítva:két nö,Te ,valaki,meg a párod! Lehet viszonozni szertte volna,hogy neked is jó legyen! Te nem voltál féltékeny a másik nöre?
2020. ápr. 30. 07:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem mondanám, hogy féltékeny voltam. Oké, hogy viszonozni szeretné, de miért nem várta meg, míg én kérem, vagy kérdezte meg, hogy szeretném-e? Érdekes, hogy rögtön a barátjával beszélte meg, így olyan, mintha odaadna neki.
2020. ápr. 30. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hajszál pontosan tudod te is, hogy miről van szó.

Akkor...?

Már csak el kell dönteni, hogy benne vagy, vagy sem.

Azt itt is sokan írták előttem, hogy sza.rba sem vesz téged.

De mivel vannak kételyeid, így te is érzed, azt ami amúgy tök nyilvánvaló.

Ha akarod csináld, de ne hitegesd magad, hogy ez tök rendes dolog tőle, meg, hogy ez így van rendjén.

Csak csináld és kész, vagy ne!

2020. ápr. 30. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!