Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Erzek valamit a baratnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juliuscezar kérdése:

Erzek valamit a baratnöm legjobb baratnöjen. De nem akarok a baratnömmel szakitani. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 Eve van barantom. Sok rosszon mentunk at. Ami a szerelmemet kicsit megingatta. Annyira sok volt a rossz dolog, hogy inkabb a rossz erzesek maradtak bennem. Es nem a szerelem. En vele szeretnek maradni es egyutt elni, es mindent meg akarok tenni a kapcsolatunkert. Ö nem tudja hogy az erzeseim eltompultak. Mi tevö legyek?A legjobb baratnöjevel nem reg csinlatunk valamit egyutt (en, a baratnöm es a legjobb baratnoje) Es a nap vegere azt vettem eszre magamon, hogy a legjobb baratnöje nem megy ki a fejemböl. Egyfojtaban ra gondolok. Mind ha a gyomromban pillangok szallnanak. Es mindig a kepeit nezem. Olyan erzes lenne mind ha közel lennek ahoz hogy szerelmes legyek bele. Nagyon közel. Pedig es a mostani baratnömmel akarok maradni. Szoval nem akarok szakitani. Mit tevö legyek?A legjobb baratnöje nagyon aranyos, bomba alakja van. Mondta nekem hogy barcsak neki is lenne egy olyan baratja mind en. Az illatomat is dicserte. Nem megy ki a fejemböl. Pedig en a bartnömet nem akarom el hagyni. Ha akarnam is, nem lehetnek együtt a legjobb baratnöjebel, mert ök össze tartanak. Nem tudom hogy mi tevö legyek. Csak annyit tudok hogy nagyon bele vagyok zugva.

2019. aug. 7. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért akarsz a pároddal maradni, ha a szerelem felé kb meg sincs. Mert nincs meg, max bemeséled magadnak.

A legjobb barátnő viszont te is tudod, hogy tabu. Próbáld meg elkerülni a közös programokat vele, hátha csak le kell csillapodj.

De amúgy nem érzem, miért akarod még a rossz kapcsolatod, ez egy komolyabb kérdés

2019. aug. 7. 17:05
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Én megdugnám a barinőjét.
2019. aug. 7. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Hármas szex volt? Te mázlista!
2019. aug. 7. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönem a valaszokat. Azert szeretnek a baratnömmel maradni, mert remelem, hogy nalam csak egy szünet van ami a szerelmet illeti. De ez az erzes a legjobb baratnöje irant...... De tisztaban vagyok vele, hogy abbol soha nem lessz semmi.
2019. aug. 7. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!