Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vonz egy pasit abban, hogy osztozhat a barátnőjén?
Hát ezt én sem értem, nem vagyok birtoklás mániás, de sosem tennék ilyet, egyik felállásban sem
24f
Ott a pont az 1-es nél. Így van!
A férfi ha szeret nem osztja meg a nőjét más férfiakkal. Genetikailag is a férfiakba van kódolva a birtoklási vágy. Nem akarom ismételni az egyest,de akkor oszt meg egy pasi egy nőt ha nem érez iránta szinte semmit. Csak használja,vagy esetleg ferdülése van agyban,beteges gondolatai. Mondjuk SZUB beállítottságú.. de akkor sem normális alap esetben.
Szerintem nektek nem kéne párkapcsolatban élni, mert semmi értelme.
Mindenki b.aszik fűvel fával.
Ez nem szerelem, meg szeretet, hanem testiség, ennyi.
Te más f.aszára is vágysz, ő is mást akar qurni, és ezt így kajak végig is nézitek.
Legyetek csak baráti qurópartnerek, hisz a gyakorlatban semmi mások nem vagytok egymásnak!
F
"Mindenki b.aszik fűvel fával."
Ez nincs így. 1,5 éve vagyunk együtt és nem régiben fordult elő ilyesmi. Nem vágyok más f--ra, ő jött elő ezzel. Vonzana a dolog, csak nem feltétlen kapcsolatban, inkább két idegen férfival, de csak gondolati szinten. Így tényleg olyan, mintha odadobna. Többen kérdezték priviben, hogy két lány felállásban milyen volt, miért nem tetszett. Nem volt rossz, de annyira nem vonz, kipróbáltuk, megkért, hogy egymással is foglalkozzunk, nem volt rossz, de ennyi volt.
A lényeg, hogy az ilyen férfi nem szereti a nőjét, csak használja...
De a ti dolgotok, én csak véleményt írtam, amit te kértél itt az oldalon.
És én így gondolom.
Egy normális férfi nem ilyen.
Használja a tested, és jó arc akár lenni a spanokkal is.
Hogy itt van a qurvám, használjátok nyugodtan...
Sajnos ez a valóság.
De mondom ez csak az én véleményem, lehet, hogy ez másnak tök normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!