Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy nő a szexualitásában túl sok?
Én 28 vagyok, a párom 50. 15 évig házas volt, de évekig már nyitott házasságban éltek stb.
Én egy elég nyitott, szexcentrikus lány vagyok és attól tartok, hogy megrémítem. Beszélgettünk kalandokról, hármas-négyes gabalyodásról, és nekem jóval több élményem van mint neki, de amúgy abszolút érdekli a dolog. Vannak szexuális segédeszközeim, azokon is meglepődött de látszólag tetszik neki. Én benne vagyok a light BDSM-ben, ezen is meglepődött, hogy megkötözhet stb. és van is mivel. Láttam , hogy beszélgetett egy barátnőjével, ahol rólam is beszélt, hogy mennyire más ez egy szolid feleség után, milyen vad vagyok stb.
Ő is szeretne amúgy Pl. swinger klubba menni vagy ezt, azt kipróbálni, szóval kíváncsi ő is.
Lehet ez túl sok? Megijedhet ettől?
Nem vagyok egyébként egy fehérmájú, pasifalo lány, egyszerűen csak nyitott és kíváncsi.
28N
Aranyszabály nincs "túl sok" csak szexualitásban, libidóban össze nem illő partnerek. Ami az egyik embernek már túl sok, az egy másiknak természetes.
A pasid jól fogadta, nyitott rá, úgyhogy ne parázz, hanem rajta habzsold az életet - azért van :)
Szerencsés esetben valamennyire egymáshoz idomulnak az eltérő igényű partnerek, de ha tűz és víz, azt nem könnyű összeegyeztetni.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!