Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kielégíteni a páromat?
Az a baj, hamar kitágulok... Egy idő után ha érez valamit az tök jó... Hiába vagyok felül, akkor is 100/3 ha sikerül úgy ,hogy én teszek valamit...
Mindig ő viszi végig a szexet én meg mit csinálhatok? Ugye a számmal is izgatom de nem tudom mélyre beengedni mert félek ,hogy lehányom...
Ez ellen lehet valamit tenni? Úgy érzem megbuktam mint Nő...
Ja és egy éve vagyunk eggyütt
19/N
Szia!
Próbálok néhány tanácsot adni, hátha van,amit nem próbáltatok.
-Kérdezd meg, mit szeretne, miről fantáziál esetleg. Jó taktika, hogy felvezeted, hogy valami újjal készültél neki, aztán megkéred hogy találja ki,mi az. Sok jó ötlet jöhet így.
-Próbálj rászorítani a belső izmaiddal. Ne folyamatosan, csak ahogy adja magát. Én sokáig beengedtem "tágan", és amikor kifelé húzza, rászorítottam. Az is működhet, hogy befelé, amikor már kicsit bent van, elkezded szorítani,kifelé elengeded. így biztos szűkebbnek fogja érezni.
- MOSOLY, szemkontaktus, érintések, simogatás. Fontos a visszajelzés, és ezekkel jól tudod figyelni a reakcióit.
Próbálkozhatsz "meglepő" érintésekkel, pl az exem megszerette, ha megmarkolom/ simítom a fenekét közben, vagy a derekán tartom a kezem. Sose hitte volna, de beindította még szex közben is.
-Új pózok? vagy a beváltak kicsit másképp? pl más szobában, kezeket hátra, egyik láb fel, haj/nyak megfogása, ilyesmik...
-ha szájjal nem megy nagyon, ne erőltesd. Én fokozatosan jöttem rá sokmindenre, hogy jobb csinálni, más mást szeret... Próbálni lehet, fokozatosan. És el ne menjen a kedved az egésztől, mert igenis lehet állati jó. Meg tudjátok csinálni!
Nőként semmiképpen nem buktál el. :) Sokmindent tehettek ebben a helyzetben,és az hogy 1 éve együtt vagytok, még jó is mert megbíztok egymásban, ismeritek kb mit szeret a másik.
Remélem segítettem kicsit. Kérdezz nyugodtan :)
21/N
Utolsó kommentelőnek köszönöm! Kicsit megnyugtattál, mert kezdek elveszni. Alapjáraton semmi önbizalmam, főleg szex téren.
Próbalni fogjuk amiket mondtál!
NEM buktál meg mint nő!!! Semmi gond nincs veled! Ne dőlj már be a "szűkpunci a jó" típusú hülyeségnek. Abba a típusba tartozol aki képes elengedni magát annyira, hogy kicsit jobban táguljanak a hüvelyizmai és ez teljesen rendben van.
Nem kell mutatványokat bevetned. Amit fent írtak az teljesen jó. Kérdezd meg a párod mire vágyik, mit szeretne kipróbálni és ha neked is tetszik akkor valósítsátok közösen meg!
Felejtsétek már el az állandó hüvelytorna ajánlgatást. Persze, jó dolog az, de teljesen más problémára. Én is az a típus vagyok, aki ha felizgult, eléggé kitágul, ez van, szoktam rászorítani, ami jó érzés a pasinak,de folyamatosan úgy sem lehet szexelni, hogy megállás nélkül szorítok. Ettől függetlenül nincs gond a szexuális életemmel, jobban el tudjuk nyújtani az aktust, mert a hiedelemmel ellentétben nem csak a szorosság számít, fejben dől el minden a férfiaknál is, ha valakit pont ez izgat, a tudat, hogy a nő tőle izgult fel és miatta tágult így ki, az viszi tovább a dolgot és emiatt nem fog csődöt mondani. Tapasztalat.
Kérdező. A száddal sem tudod kielégíteni? Azzal sincs gond, ha úgy van vége a szexnek, hogy ő irányít, ő mozog. Lehet amúgy sem könnyű őt a csúcsra vinni, ha ő irányít úgy egyszerűbb. Gondolom beszéltetek már erről. Mit mondott?
Volt egy baj a torkommal. Éveken keresztűl a mandulám az egészet benötte. Ha bármi akár nagyobb ételdarab is hozzáért hánytam...
Tavaly kivetettem. Hiába próbálom mélyre engedni vagy rendesen a számmal izgatni, van bennem egy érzés ,hogy behányok, mindig engedem ,hogy ő mozogjon, vagy próbálom azt tenni amit szeretne. Mindent megbeszélünk, ez is sokszor volt téma. Őt elvileg semmi sem zavar.
Figyu,
1. Ha öt semmi nem zavarja, akkor nyugodtan hányd le a farkát, lehet, megőrül tőle.
2. Feküdjél hasra, kispárna a pocid alá és csináljátok ugy :-)
3. Ha esetleg ö lelankad, semmi gond, sokmindenkivel előfordul, hidd el, csak nem verik nagybobra :-). Olyankor kapd be, szoritsd kicsit a farka tövét két oldalt !!! Ne lent és fent, ugy nagyon rossz. És szivjad lassan, és lassan ki-be a szádba, ugyis belekeményedik megint.
Hirtelen ennyi.
Egy segitő Vénróka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!