Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Tényleg ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Tényleg ennyire „megőrültök“, ha meztelen női testet láttok?

Figyelt kérdés

Láttam tiktokon, illetve a youtubeon, hogy van az a trend, amikor a lányok a barátjuk előtt ledobják a ruhájukat vagy a törölközőt. Ami persze tetszik a fiúknak a videón. Tényleg ennyire szeretitek és „megbolondultok“ a női test látványától, fiúk? Főleg, ha a barátnőtök vetkőzik le ilyen módon nektek. Örülnétek egy ilyen meglepetésnek? Nem rosszból kérdezem, sőt ez nekünk, lányoknak csak pozitív. :) Köszönöm a válaszotokat!

[link]

2020. ápr. 24. 12:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Csak ha fullos teste van a csajnak.
2020. ápr. 24. 12:09
 2/20 anonim ***** válasza:
94%

Azok a tini fiúk, akik megőrülnek egy meztelen test látványától.

Férfiként nem mondom, hogy hidegen hagy egy csinos nő meztelen teste, de azért nem őrülök meg.

2020. ápr. 24. 12:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert a Youtube, meg pláne az a kínai Tiktok a valóságot sugározza, véletlenül sem a nézőszámot akarja kimaxolni senki megrendezett dolgokkal. Lásd a pár évvel ezelőtti "prank" videókat.
2020. ápr. 24. 12:14
 4/20 anonim ***** válasza:
17%
MIért ha ti egy nektek tetsző meztelen férfi teste láttok és nem mellesleg a barátotoké nem örülnétek? Na ugye.
2020. ápr. 24. 12:18
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Iylen meglepinek mindig örülnék. :)
2020. ápr. 24. 12:19
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagyon prűd párok készítettek a videót, vagy megjátszás. Ilyen reakciót csak olyan nő tud kiváltani, akit sosem látsz meztelenül.
2020. ápr. 24. 12:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést nem értem amúgy. Ez olyan mintha megkérdeznéd 2020 -ban azokat a férfiakat, akik szeretnek sörözni, chipsezni, popcornozni meccsnézés közben, hogy hogyan esne nekik, ha a barátnőjük ezeket vinné nekik, miközben ők a kanapén punnyadnak. Szerinted jól esne nekik? :D Igen, mi férfiak ezek szerint többet adunk a külsőségekre már csak önmagában is. De itt nem maga a látvány a legizgatóbb, hanem a női test megérintése, puhasága. Szerintem ezzel van kapcsolatban, mert nekem most mutathatsz melleket, feneket, puncit, látványra ne hidd, hogy merevedésem lesz. Ahhoz több kell, hogy valami részem is legyen benne. Persze más ha képen, videóban látom, és más, ha a barátnőm teszi ezt, mert tudom, hogy abból több is lehet, mint vizuális élvezet. Tehát a kérdésnek úgy van létjogosultsága, ha ezt élőben tapasztaljuk meg, és tudjuk, hogy lesz ennél több is. Mert csak nézegetni lehet számtalan módon is, az meg már nem olyan fun. Ezek a videók inkább csak arról szólnak, hogy a férfiak mennyire tartják fontosabbnak a párjukat, mint az adott tevékenységet, amit éppen csinálnak. Na meg persze hogy per pill mennyire kanosak.
2020. ápr. 24. 12:24
 8/20 anonim ***** válasza:
71%
Határozotran ; Igen !!
2020. ápr. 24. 12:25
 9/20 anonim ***** válasza:
71%
Még 48 évesen is beindít....
2020. ápr. 24. 12:25
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Mentek a zöld kezek. :)
2020. ápr. 24. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!