Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Mikor a szobámban öltöztem este, elfelejtettem behúzni a sötétítőt a szobámban, ezért meglátott a szomszéd nő meztelenül a szobámban.
Rá pár napra megjegyezte, hogy óvatosan öltözzek este, mert meglátott, ami nem baj, mert hazudna, ha nem tetszett volna neki a dolog.
Azt hittem, hogy ezzel a kínos pillanattal vége lesz a dolognak, de azóta kérdezgeti, hogy nem mennék-e át stb.
Ha szingli lennék, akkor simán mennék, de van valakim, meg neki is van férje.
24F
2020. ápr. 22. 23:04
2/6 anonim válasza:
Hát igen, egyszerűbb lenne a dolog, ha nem lenne senkinek senkije, de így... 🤔
Ráadásul szomszéd.
Hát nem tudom, necces a szitu.
F
3/6 anonim válasza:
A fociban is van kapus mégis gólt lőnek :P
4/6 anonim válasza:
Es ezt ket meter tavolsagbol orditotta feled?
5/6 A kérdező kommentje:
2 méterről, hogyne :D Nem mindenki fosik ettől a víruskától. Lent voltam a kertben és odahívott a kerítéshez.
2020. ápr. 22. 23:41
6/6 anonim válasza:
Ilyen velem is volt :) Viszonylag gyakran vagyok egyedül esténként, ilyenkor meztelenül szoktam lenni a házban. Egyik ilyen este gondoltam egyet és nem engedtem le a sötétítőt. Mivel lakóparkban lakom, viszonylag közel vannak egymáshoz a házak, a mi nappalinkba pl premier plán be lehet látni a szomszéd konyhájából (ezt onnan gondolom mert én is belátok a konyhájukba). Szóval ülök a kanapén meztelenül, égő villanyok mellett, és azt veszem észre hogy a szomszédban a nem annyira idős anya és az elég dögös lánya ott lógnak az ablakban és engem néznek. Eléggé felizgultam. Ezt párszor még megismételtem kitartó közönség mellett, de nagyon kerülöm hogy olyan helyzetbe kerüljek hogy engem is a kerítéshez hívjanak. Az gáz lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!