Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok,1-től 10-ig mennyire jó a testem? (Nem meztelen kép! ) 33/F
2020. márc. 30. 22:27
3/18 anonim válasza:
Legalább nincs pocak. Ez az egyetlen jó hírem. Váll, kar, mell, has: mindenhova kellene némi izom. Így nem szexi. Nagyon nem.
4/18 anonim válasza:
Az előző három válaszoló közül ha valamelyiknek a pasija lennél akkor te lennél a világ legjobb testű pasija. Magyarul teljesen mindegy milyen tested van az meg végképp, hogy mit mondanak az itteni csajok.
5/18 anonim válasza:
4.
Ha a karod vastagabb lenne az sokat dobna a testeden.
6/18 anonim válasza:
XD EZ A KÉP... ez a póz... meg ez a bitang nagy tablet vagy laptop nem is tudom ami kitakarja a fél felső tested kész
jó pont hogy nem vagy elhízva átlagos vagy, de látszik, hogy nem sportolsz
egy év alatt simán jó formába hozhatnád magad
egyébként ha arra kerülne a sor, nem taszítana a tested de nem is mondanám különösen vonzónak, legyen 10/4
24/L
8/18 anonim válasza:
Szerintem full átlagos. Annak mi felel meg? 5/10?
9/18 anonim válasza:
Mi az a nagy tepsi szerű szürke izé a kezedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!