Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha a pasi azt mondja hogy tele locsolnálak?
Figyelt kérdés
Ez valami szexel kapcsolatos duma vagy mi? Egy haveri társaságban levő srác ha ketten vagyunk mindig végig stíröl és ilyen dumával jött.De ilyet még sose hallotam, mit akar ezzel mondani? Nekem nem árulta el.2020. ápr. 24. 08:10
11/14 anonim válasza:
Kerdezo gaz a baratod, de a 9# nek igaza van, erre vevok a mostani csajok. Az exemmel beszelgettem a farok kuldozgetos kepekrol es mondta, hogy van akinek ez bejon, en el nem tudtam bolna addig kepzelni, hogy ez tenylegbejon egy nonek is, de bejon.
12/14 A kérdező kommentje:
nem így volt, utána is vágtam a könyvet
2020. ápr. 24. 09:57
13/14 A kérdező kommentje:
kamuznak, kinek jön be? Egy csaj akkor lát farkat amikor akar.
2020. ápr. 24. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!